Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Elk. Li Sıfır Km. BMW /Borusan

21 Nisan 2023 14:20

Borusan otomotiv bayisi Kosifler Antalya bayisinden Bir yıl önce aldığım sıfır km. İX3 elektrikli araç meğerse hasarlı olarak teslim edilmiş. Bu durumu servise gidilince öğrendik. Aracın ön takımlarında kendilerinin yaptığı kaza sonucu bir de hasarlı olarak tutanak tutulup ayıplı olarak müşteriden gizlenerek satışa sunulmuş. 20 yıldır bir Borusan müşterisi olarak 12-13 sıfır araç aldığımız bu marka bize bu hasarı aracın değerinde önemli bir değer kaybı olmayacağını bildirerek uzlaşmaya da gitmeyerek çözüm olarak bizi mahkeme kapılarına yönlendirdi. Borusan'a hiç yakışmadı.

21 Nisan 2023 15:01 (Şikayetten 41 dakika sonra)

07 Haziran 2023 19:02

Kosifler Antalya yetkilileri aradı daha sonra görüşeceklerini bildirdiler tekrar aramadıkları gibi benim telefonlarıma da cevap verilmiyor iletişim kesildi göstermelik olarak arandığımı düşünüyorum

06 Kasım 2023 19:08

BMW Borusan ve Kosifler bayisinden şikayetim devam ediyor. Şöyle ki tam elektrikli ix3 kendin hasarlı ve kusurlu trampet kayıtlı bir aracı 0 km diye bize satmışlar.

29 Mayıs 2024 22:39

Sorunum çözülmedi. BMW Türkiye nin tek yetkili ana distribütörü Borusan on müşterisine yaptığını açık oto pazarındaki sıradan bir satıcı bile yapmaz. Borusan firmasına yakışmadı.

Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

BMW'de 20.000 Km'de Aks Mili Kırılması Ve Tam Anlamsız Sessizlik!

Çağrı
03 Aralık 2025 15:59
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Satın Alınan Sıfır Kilometrelik Araçta Gizli Kaza Ve İade Talebi

Semih