BMW Yetkili Servislerinde Süregelen Tahrik Hatası Ve İletişim Eksikliği

22 Ekim 2024 12:0011.124

2015 Model BMW X5 25d sahibiyim. Aracım alındığı günden bu yana BMW yetkili servislerinde bakımları yapılmıştır.
Aracım tahrik hatası nedeniyle 05/09/2024 tarihinde BMW yetkili servisi olan dinamik otoya götürdüm. Turbo hortumu değişimi vb. İşlemlerin yapılması için servise alınmıştır. Değişimler sonrası aracın tekrar hata vermesi sebebiyle bu sefer partikül temizliği yapılması gerekli denilerek araca ekstra bir masraf yaparak aracı teslim aldık.
Araç 1 hafta sonra Balıkesir-Ayvalık'ta bulunan ikametimize giderken gene aynı hatayı vermiştir. Devamında BMW çağrı merkezini arayarak hem arızayı bildirdim hem de şikayette bulundum. Kaputu açıp baktığımda aracın hava ekipmanlarının takılı olduğu kısmın vidalarının sıkılmadığını, hava filtresi ve diğer ekipmanlarında yerine oturmadığını gözlemledim. Her ne kadar hava filtresi ve diğer ekipmanlarını yerine oturtmuş olsam da aracımda hala tahrik hatası ara-ara almaktayım. İşlemi yapan servis Trabzon, benim ikametim Balıkesir.
Borusan çağrı merkezini arayıp durumumu anlatmama rağmen 1 ay geçmiş olmasına rağmen, bana hiçbir dönüş yapılmadı. Hatam yetkili servisi kullanmış olmam mıdır? Yapılan işlemlerin hatalı olmasının veya işçiliğin hatalı olmasının sıkıntısını müşteri olarak ben neden yaşıyorum? BMW yetkili servisi Dinamik otoya da durumu bildirmiş olmama rağmen hiçbir dönüş yapmadılar. Şu an ikametime en yakın servis olan otomol İzmir servisinde aracımın hatasının tamir edilmesini ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Aracın arızalı olmaması sebebi ile de aracı aktif olarak kullanamamaktayım.

22 Ekim 2024 12:08 (Şikayetten 7 dakika sonra)

5 Kasım 2024 11:06

Değerli Erol E., Anketlere size gelen mail veya sms'lerdeki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra ana sayfamızdan şifrenizle üyelik girişi yaptıktan sonra profil fotoğrafınızın altındaki menüden "Şikayetlerim" butonuna basıp şikayetlerinizi listeledikten sonra anket doldurmak ve puanlamak istediğiniz şikayetin sağ tarafında bulunan "Değerlendir" butonuna basarak da ankete erişim sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi

6 Kasım 2024 12:40

12 Kasım 2024 16:36

Erol
12 Kasım 2024 18:02

BMW çağrı merkezini defalarca aramama rağmen şikayetim ile ilgilenmeyip, buraya şikayet yazmamla birlikte beni hemen (! ) aradılar. Ardından dinamik oto aradı ve çözüm önerimi kabul etti. İzmir otomol servisine gittim. Aracımda gerekli kontrolleri yaptılar ve aracımı tekrar teslim aldım. Otomol servisinden aldığım hizmetten memnun kalmakla birlikte, BMW markası ya da BMW şikayet birimi benim için bu olayda sınıfta kalmıştır. Buraya yazı yazmadan bu işi ivedilikle ve olması gerektiği gibi halletmeli idi. Otomol İzmir şubesine ilgi ve alakası için teşekkür ederim.

Tekrarlayan Arızalarla Baş Edemeyen Servis

17 Mart 2025 14:396.246

"Aracımın sorununu gidermek için titizlikle çalışıp, sorunu en uygun şekilde çözen Borusan İstinye Servisine teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık."

BMW'den Garanti Dışı Yüksek Onarım Ücreti Ve İkame Araç Mağduriyeti

3 Mayıs 2025 18:3812.111

2016 model BMW 320iED 40. Yıl paket aracımda, 01.05.2025 tarihinde 'tahrik arızası' uyarısı aldım. Aracımı aynı gün, tüm...

BMW'den Garanti Dışı Yüksek Onarım Ücreti Ve İkame Araç Mağduriyeti

Trabzon Dinamik Oto BMW Yetkili Servis Yetersizliği

15 Haziran 2024 02:305.144

BMW 2016 40. Yıl Edition marka aracımla geçen sene tahrik uyarısı ile gittiğim Trabzon Dinamik Oto yetkili servis bayisi...

BMW İ4 Tahrik Ve Yüksek Voltaj Uyarısı

17 Nisan 2024 22:1316.618

BMW i4 elektrikli aracımda tahrik arızası 05.04.2024 tarihinde aracımın tahrik arızası vermesi nedeniyle çekici ile Burs...

1 Destek2 Yorum

Metin
BMW Borusan Adana Mersin Yetkili Servis Şikayetimdir

BMW Borusan AdanaMersin Yetkili Servis Şikayetimdir

Muhammet
BMW Kalitesiz Plastik Kullanımı!

BMW KalitesizPlastik Kullanımı!

Muhammed