Yüksel sonuçtan çok memnun

30 Eylül 2024 12:47
Yüksel'in Teşekkür Mesajı
“Yeşim hanım ilginize teşekkürler”

2015 model BMW X5 aracımın iç kapı kolu tutma yeri soyuldu ve yapış yapış oldu. Samsun yetkili servise götürdüğümde bunun kullanıcı hatası olduğu söylendi. Ancak herhangi bir arama motoruna bile BMW gibi bir markanın adını iç kapı kolu erimesi olarak yazdığımda görüyorum ki bu konudan dolayı tek muzdarip olan ben değilim. Ayrıca bu yetkili servisin belirttiği gibi kullanıcı hatası da değil. Kronikleşmiş bir hata olarak bile adlandırılabilecek bu durumdan dolayı gerek markanın adının zedelenmesini de istemiyorum. Ama yetkili servisinin bu sıkıntı ile ilgili bu kadar umursamazlığı nedeniyle şikayet oluşturmak zorunda kaldım.

30 Eylül 2024 13:12 (Şikayetten 25 dakika sonra)

04 Ekim 2024 15:11

İletişime geçileceği söylendiği halde iletişime geçilmedi

16 Ekim 2024 15:19

Değerli Yüksel T., Anketlere size gelen mail veya sms'lerdeki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra ana sayfamızdan şifrenizle üyelik girişi yaptıktan sonra profil fotoğrafınızın altındaki menüden "Şikayetlerim" butonuna basıp şikayetlerinizi listeledikten sonra anket doldurmak ve puanlamak istediğiniz şikayetin sağ tarafında bulunan "Değerlendir" butonuna basarak da ankete erişim sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi

16 Ekim 2024 16:03

28 Temmuz 2023 14:08
Burak sonuçtan çok memnun

Burak
16 Şubat 2024 10:35
"İlgi ve alakaları için çok teşekkür ederiz. Konuyla ilgili net çözüme gittiler. Herhangi en ufak sorunla karşılaşmadık."
BMW Kronik Sorununu Olan Kapı Kolu İçi Erimesi
BMW Kronik Sorununu Olan Kapı Kolu İçi Erimesi