Esin sonuçtan hiç memnun değil

BMW Ve Borusan Aksiyon Almanızı Bekliyoruz!

14 Temmuz 2024 22:19

15 Temmuz 2024 12:40 (Şikayetten 14 saat sonra)

17 Temmuz 2024 12:57

Dün 3 kez aranıp ilgili danışman arayacak dendi. Hepsi birbirinden habersizdi. Tekrar tekrar anlattım. Sonuç henüz yok. Sabırla bekliyorum.

21 Temmuz 2024 11:36

Cevap verilmedi. İlerleme yok.

21 Temmuz 2024 11:41

İlgili dabisman iletişime geçmedi. 2018 BMW 520i aracım var. Borusan Samandıra'dan aldım. Tüm servislerini Borusan'a yaptırdım. İlk alırken Lifetime Connected drive - Apple CarPlay Hizmetinin ücretini ödedim. Bu sene (2024) de Borusan Samandıra'ya servise götürdüm. Servisten çıkan arabada Apple CarPlay yok oldu ve desteklenmediği söylendi. Bu hem BMW ye hem Borusan a yakışmayan BMW itibarini zedeleyen bir durumdur. Apple CarPlay i desteklememek bu segmentte (ki alt segmentlerin neredeyse hepsinde var) ve maliyetteki bir araç için kabul edilebilir bir durum değildir. Acilen çözülmesini talep ediyorum. Artık arabama bindiğimde bu durumu görmek, Google maps i bile çalıştıramamak gerçekten çok can sıkıcı bir durum! Herhangi bir cevap alamazsam tüm sosyal kanallarda (Linkedin vb.) bu paylaşımı yapıyor olacağım.

24 Temmuz 2024 23:07

01 Mart 2024 01:16

BMW Connected Drive Özelliği Türkiye'de Kullanılamıyor

Kerem
16 Ağustos 2024 11:10
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

BMW 420i Gran Coupe'de Connected Drive Uygulamasının Çalışmaması Ve Çözüm Sunulmaması

Gökhan
13 Eylül 2025 03:30