Felemez sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2024 22:05

BMW 5.20i 2017 model aracımın kapı kolunun plastik kısmı eriyip soyuldu. BMW gibi güvenli ve sağlam bildiğimiz markanın, kapı döşemesinin kısa bir sürede, kendiliğinden yıpranıp soyulması markanın kendi hatası. İnternette benim dışımda bu sorunu yaşayan çok kişi var. BMW'nin bu sorunu çözmesi gerekiyor.

12 Kasım 2024 09:11 (Şikayetten 11 saat sonra)

12 Kasım 2024 16:43

Telefonla aradılar detayları sordular sadece herhangi bir çözüme ulaşılmadı

22 Kasım 2024 10:16

Halen bir çözüme ulaşılmadı, aradılar servise yönlendireceğiz dediler ama halen bekliyorum, BMW gibi bir markaya hiç yakışmıyor böyle kronik bir hatanın hemen giderilmesi gerekiyor

Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
30 Eylül 2024 10:31
Akın sonuçtan çok memnun

Akın
16 Ocak 2025 17:16
"Ağaçlı otomotiv'e özellikle Tuğba hanım'a ilgisi için çok teşekkür ederim, kısa sürede sorunu çözüme kavuşturdular."
BMW 5.20i Yolcu Koltuğu Kapı Kolu Aşınma Sorunu
BMW 5.20i Yolcu Koltuğu Kapı Kolu Aşınma Sorunu
Koray sonuçtan çok memnun

Koray
09 Ağustos 2024 17:48
"BMW Türkiye'nin hızlı geri dönüşü ve çözümcül yaklaşımı için teşekkür ederim. Ayrıca Ankara Borusan Çankaya şubesinin hızlı uygulaması için de teşekkür ediyorum."
Yasin sonuçtan çok memnun

Yasin
18 Ekim 2024 14:47
"Merhabalar, Öztorun Oto konu ile ilgilendi ve gereken işlemleri gerçekleştirdi. Sorunumu hızlıca çözdükleri için emeği geçen herkese teşekkür ederim. Saygılarımla."
BMW 3.20i Kapı Kollarında Soyulma Ve Yetersiz Servis Desteği