BMW Auto Pdc Hatası Şoför Camı Açmama Sorunu

28 Ocak 2024 23:213.078
Erdem'in Teşekkür Mesajı
Şikayetimin ertesi günü sabah aradılar çok ilgilendiler müşteri temsilcisine teşekkür ediyorum.

2020 model 50.000 km de full servis bakımlı 2.16 aracımda bir anda auto pdc ve şoför camı kapanmama sorunu açtı çok az kullandığım aracımın böyle bir hata vermesi beni BMW'den uzaklaştırdı çok üzücü. Sorunumun çözülmesini istiyorum. Aksi takdirde Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

28 Ocak 2024 23:33 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Erdem
1 Şubat 2024 11:25

BMW 2.16 Dizel Turbo Sorunu

18 Mayıs 2024 08:569.487

BMW 2.16 dizel aracım 107.000 km'de yolun ortasında durdu, araç kendisini kilitledi yolun ortasında kaldım can güvenliği...

BMW 2.16 Dizel Turbo Sorunu
1 Destek1 Yorum

22 Aralık 2024 14:31758

"Çobançeşme İstanbul oto BMW servisinde Zehra üzüm isimli temsilci şikayeti ile ilgili tarafıma ulaştı. Kendisi işinin bilincinde müşteri memnuniyetini çok iyi değerlendiren sorunları kısa vadede çözen çok ilgili ve bilgili bir temsilci, Aracımı servis kayıtlarına aldı incelemesini yaptırdı sorunun çözülmesi konusunda gerekli mütevaziliği tarafımıza gösterdi. Bu yaklaşımından dolayı kendisine teşekkür ederim. İstanbul BMW oto yetkili servisin Gülen yüzü Zehra üzüm Hanım. İyili varsınız"

BMW 5.20d: Kronik İç Kapı Kolu Sorunu

2 Ocak 2025 14:291.541

"Kosifler Antalya BMW yetkili servisi tarafından arabamın sorunu hızlı bir şekilde giderildi. Başta Tuğçe hanım olmak üzere, Süleyman bey ve tüm Kosifler çalışanlarına yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Saygılarımla Muzaffer alp"

Tümünü Gör
2024 Model BMW 1.18i Ayıplı Mal

2024 Model BMW1.18i Ayıplı Mal

Metin
BMW Borusan Adana Mersin Yetkili Servis Şikayetimdir

BMW Borusan AdanaMersin Yetkili Servis Şikayetimdir

Muhammet
BMW Kalitesiz Plastik Kullanımı!

BMW KalitesizPlastik Kullanımı!

Muhammed