BMW 3.16i Ses Sistemi

17 Şubat 2024 18:56

BMW 2013 3.16i comfort paket aracımın orijinal ön 2 kapı hoparlörü patlaktır, bu sorun 2013 yılı f30 kasa araçlarında kronik midir, yetkili servis ön 2 kapı hoparlörlerini ücretsiz değişim yapmakta mıdır? Bu hoparlörlerin kullanım ömrü var mıdır? Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

19 Şubat 2024 08:58 (Şikayetten 1 gün sonra)

29 Şubat 2024 09:50

Sayın Müşterimiz, İletişim numaranız üzerinden size ulaşım sağlayamadık. Bilgilerinizin eksik olması sebebi ile maalesef şikayetinizi yönlendiremiyoruz. Bize ulaşım sağlamanız durumunda şikayetiniz, ilgili birim ile paylaşılacaktır. Saygılarımızla,

29 Şubat 2024 10:26

Tekrar aradım, ancak şikayetimin kayıtlarınızda gözükmediği belirtildi, tekrardan arayabilir misiniz?

Berkan sonuçtan çok memnun

Berkan
14 Temmuz 2024 09:48
"Borusan Çorlu servis danışmanı Begüm Hanıma destekleri için teşekkür ederim."
BMW F30 Cam Fitili Kronik Çatlama
BMW F30 Cam Fitili Kronik Çatlama
Hüseyin sonuçtan çok memnun

Hüseyin
10 Haziran 2025 12:30
"Öncelikle Denizli Özgür otomotiv BMW yetkili servis müşteri ilişkileri danışmanı A**** hanıma göstermiş olduğu bilgi ve alaka için teşekkür ederim. Şikayetimle ilgili konuyu hızlı bir şekilde çözüp tarafıma bilgi vermiştir. Borusan otomotiv'e konu hakkındaki destekleri için teşekkür ederim"
Hakan sonuçtan çok memnun

Hakan
18 Kasım 2024 19:59
"Bir kez daha doğru bir karar verdiğimi anladım. BMW'nin bu ve bunun gibi ufak çaplı şikayetlere ilişkin yaklaşımı müşterisine değer verdiğini göstermektedir. Teşekkürler."