Songül sonuçtan çok memnun

Blue Diamond'dan Aldığım Pırlanta Setin Değer Kaybı Şoku

07 Eylül 2024 12:01
Songül'ün Teşekkür Mesajı
“Firmanız ile ilgili ön yargılı yaklaştım. Şikayet sonrası hemen iletişime geçildi iade sürecim başladı ve hemen akabinde para iadem yapıldı. Şikayet etmeden önce sizlere ulaşsam da aynı sonucu elde edeceğime eminim. Ben sizlere çok teşekkür ederim. Pırlanta tercihim olursa ilk adresim siz olacaksınız. İlginiz ve satış sonrası desteğiniz için çok teşekkür ederim.”

Mayıs 2024'te blue Diamond internet sitesinden sonsuzluk pırlanta 8k altın karışımlı yüzük, kolye ve küpeden oluşan bir seti yaklaşık 19.000 TL'ye aldım. Bir kere kullandım, kutu ve sertifikaları duruyor. Takmayacağım için bugün pırlanta satan iki kuyumcuya götürdüm.

İki kuyumcu da sadece 8 ayar altın bedelini saydılar, pırlanta çok küçük diyerek 3452 TL fiyat verdiler. Şok geçirdim. Satılan ürün bu kadar değer kaybetmemeli, hatta hiç değer de biçmediler. Firmanın acilen bu durum konusunda geri dönüş yapmasını ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Aldığım set görselini ekledim.

Songül
Songül
19 Eylül 2024 23:56

İstanbulent
16 Şubat 2024 23:34

07 Nisan 2024 13:29
Blue Diamond Geri İade Düşük Ücretle Alması Yüzde 40 Düşerek
Döndü sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Takı Setini Bozdurmakta Büyük Değer Kaybı Yaşadım

14 Mayıs 2025 22:17