05 Şubat 2024 23:22

3 Şubat 2024 tarihinde saat 11.30'dan sonra Tuba Kuyumculuk'a giderek bir tam altın aldım. Çıkarken yakın zamanda yapacağım evlilik teklifi için bir yüzük bakmak istedim. Oradaki çalışanlar beni bir yüzük seçmeye ikna ettiler ve 0.03 karat bir pırlanta yüzüğü, kendi uyguladıkları indirimle 8900 TL'ye sattılar. Ancak, kız arkadaşımın parmak ölçüsü ve tercihleri hakkında bilgim olmadığı için, olası bir iade veya değişim talebi için kendilerinden söz aldım. Eve döndüğümde aldığım kararın mantıksız olduğunu fark edip, hemen geri iade etmek ve başka bir tam altın almak istedim (maksimum 2 saat içinde). Ancak maalesef, verdikleri sözü tutmayıp beni oyaladılar ve yüzüğü geri alıp altın vermediler.

Asıl sorun şu ki, bu pırlanta bir d Diamond ürünüydü ve yakınındaki bir mağazalarından birinde, daha iyi birçok yüzüğün (0.04, 0.08, 0.05 karat) 3-5 bin TL fiyatında olduğunu öğrendim (Şu an mevcut aynı kampanyadaki ürünlerin fiyat ekran görüntülerini ve benim ödediğim meblağı ekledim görsellere). Benim 8900 TL'ye aldığım yüzük ise, markanın kendi mağazasında 4 bin TL'lik bir değere sahipti. Kendileri bilgi eksikliğimden faydalanarak ürünü bana yüksek kar marjıyla sattılar. Bu durumda, aldığım ürünün fiyatında ciddi bir haksızlık olduğunu düşünüyorum ve sorunun çözümü için yardım talep ediyorum.

06 Şubat 2024 11:51 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, Yaşadığınız problemden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Bu konuda çözüm için elimizden geleni yapmak isteriz. Mesajınızı bekliyor olacağız. 😊💐 Tuba Kuyumculuk

Tuba Kuyumculuk (Sultanbeyli) Sultanbeyli'deki Kuyumculuk Dükkanı - Fahiş Fiyata Altın Satışı

05 Kasım 2023 14:23
tuba-kuyumculuk-sultanbeyli-sultanbeylideki-kuyumculuk-dukkani-fahis-fiyata-altin-satisi-1.jpg
Edanur sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 15:57
Songül sonuçtan çok memnun

Blue Diamond'dan Aldığım Pırlanta Setin Değer Kaybı Şoku

07 Eylül 2024 12:01
"Firmanız ile ilgili ön yargılı yaklaştım. Şikayet sonrası hemen iletişime geçildi iade sürecim başladı ve hemen akabinde para iadem yapıldı. Şikayet etmeden önce sizlere ulaşsam da aynı sonucu elde edeceğime eminim. Ben sizlere çok teşekkür ederim. Pırlanta tercihim olursa ilk adresim siz olacaksınız. İlginiz ve satış sonrası desteğiniz için çok teşekkür ederim."
Hanife sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2023 11:51