Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Blue Diamond Blue Diamon Yuvamı Dağıtıyor

14 Eylül 2024 18:38

12.09.2024 Tarihinde Blue Diamond İzmir Gaziemir Optimum mağazası tarafından aranarak tarafımca bu yılın şubat ayında sevgililer gününden hemen önce alındığı iddia edilen yüzüğün bakım zamanı gelmiştir denilerek tarafıma bilgilendirme yapıldı. Öyle bir ürün almadığımı belirtsem de hayır alınmış isterseniz detaylarını gönderelim diyerek telefonu kapattılar ve geri dönüş yapmadılar. Akabinde eşimle tartışma ve kavgalar yaşadık. Beraber mağazaya gittik böyle bir ürün alınmadığını bildirmemize herhangi bir yanlışlıkmı var diye sorduğumuzda hayır ürün alınmış işte fotoğrafı bu ad soyad bu diyerek oradaki görevli alındığı konusunda net bir yanıtla bizi karşıladı ve mağazadan ayrıldık. Ve eşim evden ayrıldı. Şu an ayrılığın eşiğindeyiz. Akabinde telefonla arayıp durumun düzeltilmesi için taleplerde bulundum. Aldığıma dair fatura veya banka slip bilgilerini istediğimde olayın tamamen yanlışlık sonucu oluştuğunu yüzüğün başka bir aynı isim soy isimde müşterinin aldığını ancak sisteme benim ismimin girildiğini beyan ettiler. Yuvam dağılmak üzere eşimi ikna edemiyorum benim almadığıma dair. Blue Diamond Mağduriyetimi nasıl gidereceksiniz? Yaptığınız yanlışlık yüzünden yuvam dağılıyor. Bilgi ve belgelerin hepsi elimde mevcut

Erdem
Erdem
29 Eylül 2024 00:42

Harikasınız. Ciddiye alıp cevap bile vermiyorsunuz bravo.

04 Ekim 2023 11:13
Blue Diamond Parama Yazık Oldu
Blue Diamond Parama Yazık Oldu
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Pandora Mücevher İzmir Gaziemir Pandora

18 Eylül 2024 14:28
Pandora Mücevher İzmir Gaziemir Pandora
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2024 11:15
Blue Diamond Yüzüğümün Marka İle Beraber Kullandık
Blue Diamond Yüzüğümün Marka İle Beraber Kullandık
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Blue Diamond Haksız İade Politikası Mağduriyeti

18 Şubat 2025 11:56