Bls International Web Sitesiyle Yaşanan Erişim Sorunları

Bls International Web Sitesiyle Yaşanan Erişim Sorunları
12 Aralık 2024 14:58

Bls International web sitesi mağduriyeti yaşıyorum. Koskoca İspanyaya yetkili başvuru kurumun web sitesi stabil değil. Asla online olarak ulaşamıyorum, hiçbir numaradan yanıt alamıyorum ve web sitelerindeki login servisinde problem var http 500 iç sunucu hatası veriyor. Bu durumda ne randevu ne vize başvuru işlemlerimizi halledemiyoruz.

Mert
Mert

Merhaba, aynı sorunu ben de yaşıyordum hiçbir şekilde bls-internationala ulaşamadım ve çözümü şu şekilde yapabildim. Şifre değiştirme ekranında yeni şifreye Spain@2024 verdim kabul etti girişinizi yaptıktan sonra bu formata uygun istediğiniz yeni şifreyi verebilirsiniz. Sanırım 500 error hatası sorunu yeni şifre belirlerken ki kurallara uyulmaması kaynaklı.

Elif
Elif

Merhaba sorunu halledebildiniz mi acaba, aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum erasmus için vizeye başvuracağım

Bls International Vize Randevu Sisteminde Çökme Ve Adaletsiz Randevu Dağılımı Mağduriyeti

11 Ağustos 2025 14:23
bls-international-vize-randevu-sisteminde-cokme-ve-adaletsiz-randevu-dagilimi-magduriyeti-2.jpg
bls-international-vize-randevu-sisteminde-cokme-ve-adaletsiz-randevu-dagilimi-magduriyeti-1.jpg

BLS International'ın Randevu Sistemi Mağduriyeti

20 Mart 2025 19:09
Dila sonuçtan hiç memnun değil

Vize Başvurumun Durumu Ve Pasaportum Hakkında Bilgi Alamıyorum

29 Eylül 2025 11:03