Black&Decker   Pişman Etti

04 Şubat 2023 15:01

Teknosa üzerinden Black&Decker marka dikey süpürge aldım. 6 ay kullanım süresince sürekli power düğmesine basıyordum ilk başta yanıp sönüyordu daha sonra bastığımda çalışıyordu. Fakat yaklaşık 15 gün önce power düğmesine bastığımda bu sefer hiç çalışmadı ve ürünü ems elektrik yetkili servisine gönderdim ana kart arızası dediler ve kendilerince tamir edip gönderdiler. Servisten geldikten sonra da yine aynı hatayı verdi ve tekrar basınca çalıştı. Daha sonra filtresini temizleyip, filtresine fön makinesini 15 dakika tuttum ve camın kenarına koydum.

Bayağı kurudu çok çok az nemli bir şekilde yeteceğini düşündüğüm için birleştirip şarja koydum. Fulledikten sonra süpürgeyi çalıştırmak istediğimde sadece başlığında fırça çalışıyordu motor çalışmıyordu. Servise gönderdim tekrar kullanıcı hatası deyip işin içinden çıktılar. Bu temizliği ben hep yapıyordum şimdiye kadar olmadı da şimdi mi oldu derler adama ama kime diyeyim müşteri temsilcisi biz karışmıyoruz servis ne derse o dedi, servis 1300 TL ücreti karşılamıyorsan ürünü bozuk şekilde göndeririz ded. Ürün gelsin Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim.

profile profile profile

Özgür
Özgür

Sanırım bu marka ve modelin ürünü kronik arıza veriyor ve servis kullanıcı hatası olmasa bile servis kapsamı dışı diyor. Bende süpürge başlığı konusunda sorun yaşadım. Sorun başlık dişlilerinin kalitesiz malzemeden yapılmış olması. Servis bunu kabul ediyor ama başlığın garanti kapsamında olmadığını söylüyor. Kapalı kutu satın aldığında garanti belgesi nasıl kontrol edilir ki? Kutuyu açtığında da iade alınmıyor. İlginç bir düzen.

Berna
Berna

Bende de aynı sorunlar oldu hiç yıkamadığım halde. Garantiye göndereceğim umarım düzelir