Onur sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 20:53

07.06.2022 tarihinde ismi geçen Black and Decker firmasından almış bulunduğum BHFEV36B2DW 36V kodlu kablosuz dikey süpürge ile ilgili yaşadığım olumsuzluklar sonucu ürünün kronik kart arızası olduğunu ve sürekli aynı arızadan 5 sefer servise gittiğini belirtmek isterim. Ayrıca kart arızasının sebebinin ürünün turbo başlığı olduğunu söyleyip garanti kapsamına girmediğini iletip ücreti ile turbo başlık parçalarını da değiştirmişlerdir. Buna rağmen ürünün sorunları devam etmiştir. Şimdi ise son servis olayından sonra garanti bitmesinin üzerinden 1 ay geçmişken aynı arıza tekrar hasıl olmuştur. Garantisi bittiği için (1 ay) ücretli tamir etmek istemişlerdir. Ben de kabul etmeyerek ürünün yenisini istediğimi belirttim fakat bu kadar yeni bir ürünü artık üretmediklerini söylediler. Bana fatura bedeli ödeme zahmetinde ve teklifinde bile bulunmadan beni garantim bitti diyerek mağdur etmişlerdir. Kaldı ki bu ürün şu an aldığım fiyatın kat be kat üstüne satılmaktadır.

profile profile
30 Temmuz 2024 20:22

İlgi ve alaka görüldüğü üzere yerlerde, bu da gösteriyor ki sulh yolu ile sorunu çözemiyeceğiz

15 Ağustos 2024 01:23

Hala bir dönüş olmadı, işte tüketiciye verdikleri değer bu, malı satana kadar

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Black Decker Dikey Süpürge 3. Kez Kart Arızası

10 Temmuz 2024 14:28

Black&Decker Süpürge Garanti Kapsamı Dışında Yüksek Onarım Ücretiyle Mağduriyet!

08 Ekim 2025 15:26
black-decker-supurge-garanti-kapsami-disinda-yuksek-onarim-ucretiyle-magduriyet-3.jpg
black-decker-supurge-garanti-kapsami-disinda-yuksek-onarim-ucretiyle-magduriyet-1.jpg
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2025 20:52
Black&Decker Hayal Kırıklığına Uğrattı
Durkaya sonuçtan hiç memnun değil

Black&Decker Süpürge Başlığı Arızalandı!

16 Eylül 2025 16:17