Bissell Türkiye Hortumu Su Vermiyor

Fatmanur'un Teşekkür Mesajı
Makinemin arızasını giderdiler sorunsuz tekrar gönderdiler bu süreç 10 gün sürmedi. Teşekkürler...

Bissell Proheat 2X Revolution halı ve koltuk yıkama makinesi aldım, yaklaşık 7-8 ay oldu ve hortum su vermiyor. Müşteri hizmetlerini aradım, havasını kontrol ettik ama sorun çözülmedi. Garantiye gönderebileceğimi söylediler. Sorunun hortumda olduğunu düşünüyorum ve yeni bir hortum gönderilmesini rica ediyorum.

Fatmanur
19 Aralık 2023 17:28

Ertesi gün Servisten aradılar ve makineye bakmak için istediler kargo oluşturup garantiye gönderdik gelince sonucu paylaşacağım iletişimin hemen sağlanması iyiydi

Fatmanur
2 Ocak 2024 00:06

Yeni Alınan Halı Yıkama Makinesi Kısa Sürede Arızalandı Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

"Sorunumu çözdükleri için bissell Türkiye ekibine teşekkür ederim çok hızlılar"

Bissel Halı Yıkama Makinesi Su Püskürtmüyor, Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum

"Bissel e çok teşekkür ederim ürünlerinin arkasında durdukları için"

Bissell Proheat 2X Revolution Su Püskürtme Sorunu Ve Mağduriyet

"Yaklaşık 1 saat içerisinde sorunum çözüldü müşteri hizmetleri o kadar ilgili ve kibar ki keşke her firma müşterisine bu kadar ilgili, kibar ve çözümcü yaklaşsa. Ürünün temiz su haznesinde kullanıma bağlı olarak şişkinlik yüzünden temiz su vermediğini söylediler, şikayetimin 1 saat içerisinde çözülmesi beni o kadar mutlu ve memnun etti ki iyi ki bissell i tercih etmişim dedim. Teşekkürler."

Tümünü Gör
Bissell Türkiye Halı Koltuk Yıkamanın Başlığı Kırıldı!

Bissell TürkiyeHalı Koltuk Yıkamanın Başlığı Kırıldı!

Merve
Bissell Koltuk Ve Halı Yıkama Su Püskürtmüyor!

Bissell Koltuk VeHalı Yıkama Su Püskürtmüyor!

Seda

Esra
Bissell Türkiye Başlıktan Düzgün Su Gelmeme Sorunu

Bissell TürkiyeBaşlıktan Düzgün Su Gelmeme Sorunu

Tuba
Bissell Türkiye Hortum Başlık Parçası Kırıldı!

Bissell TürkiyeHortum Başlık Parçası Kırıldı!

Cüneyt

Öne ÇıkanKonular