Birşah Süt, Peynir Gibi

11 Temmuz 2024 10:53483

Bu hafta 12 tane 1 litre süt aldım (yarım yağlı ve tam yağlı) kaynaktan sonra peynir gibi olmuş, ilk kartonu bitirdiğimde sebebinin yağ eksikliği olduğunu düşündüm. Sonra tam yağlı kartonu açtım ve aynı şey oldu. Şimdi 12 paketi de bitirdim ve hepsinde de aynı durum var sanırım. Ne yazık ki suya karışmıştı.

11 Temmuz 2024 19:38

Benim adım wafa, Tarih 1/7/24, Az yağlı ve tam yağlı kategorisinden 12 kutu 1 litre süt aldım. Sütü kaynattığımda peynir gibi granüle oluyor ve parçalanıyor ilk başta az yağlı sütün sadece olduğunu düşündüm. Böyle ama tam yağlı süt kaynatıldığında aynı şekilde parçalanıyor.

15 Temmuz 2024 07:33

, yedi yılı aşkın süredir bu firmadan A101 pazarından alışveriş yapmama rağmen son zamanlarda sütün kalitesizliğine çok kızıyorum. Tekrar aynı firmadan aldım ve son kullanma tarihi henüz geçmedi diyerek fotoğrafını çektim ancak açtığımda sarı su olduğunu gördüm,

Sütaş
11 Ağustos 2023 00:14308

"Süreç hızlı ilerledi. Yetkili kişi gelip ürünü incelemek için bizden iade aldı. Ürünlerinin arkalarında olması firmaya güvenmemi sağladı Yerine yeni ürün getirdi. Teşekkür ediyorum"

Akif

Pınar Süt içinden koyulaşmış tortulaşmış parçacıklar çıktı üstelik sadece 1 paket değil açtığım paketler de böyleydi hal...

Yörükoğlu Parçacıklı Bozuk Süt

Berk
21 Haziran 2024 21:111.225

Yörükoğlu peynirlerini uzun süredir kullanıyoruz. Onun kalitesine kanarak dün 6 adet Yörükoğlu yarım yağlı süt aldım. Am...

Yörükoğlu Sütün Peynir Gibi Olması

Ali
9 Eylül 2023 22:362.202

"Yörükoğlu firmasına teşekkür ederim çok ilgilendiler kısa sürede sorunu çözüme ulaştırdılar."

Yörükoğlu Sütün Peynir Gibi Olması

Tümünü Gör
Birşah Meyveli Yoğurt Yenecek Gibi Değil!

Birşah Meyveli YoğurtYenecek Gibi Değil!

Halil
Birşah Mağduriyet Ve Güvensizlik...

Birşah Mağduriyet VeGüvensizlik...

Engin