Emin sonuçtan hiç memnun değil

Birevim Projesinde Yaşadığım Hayal Kırıklığı Ve İletişim Sorunları

31 Ekim 2024 18:16

Birevim Kayseri şubesinden 29.04.2024 tarihinde girdiğim projede kaldırılmak. 29.04.2024 tarihinde Birevim bir milyon projesine dahil oldum. Burada başta bana taahhüt edilen ara ödeme ile altıncı ayda paramı teslim almış olmam ve paranın teslim tarihine kadar %40'ını ödemeyi tamamlamış olmam gerektiği söylendi. Kabul ettim ve elli bin hizmet bedeli ödeyerek ilk taksiti yatırarak projeye dahil oldum. Ancak proje dahilinde ikinci ay ara ödeme yapmak istediğimde şube yetkilisi oranların %40'dan %55 çıktığını ve bir sonraki ay düşeceğini söyleyerek ara ödeme yaptırmadı ve bu dört ay boyunca sürdü, her yatırmak istediğimde abi oranlar düşecek diye beni öteledi. Daha sonra Ankara Etimesgut şubesine uğradığımda bu projenin anlatıldığı gibi olmadığı söylendi ve projenin iç yüzü anlatıldı, kandırıldığımı ilk orada anladım. Genel merkezde bir yetkili ile görüşmek istiyorum, hiçbir şube müdürü ile görüşmek istiyorum, bölge müdürü ile görüşeyim dedim beni hiçbir yetkili ile görüştürmediler. En son olarak Ankara'dan bir şahıs vasıtasıyla Kayseri şube müdürü ile görüşme imkanı buldum ancak ne müdür ne de şube yetkilisi herhangi bir şey yapamayacaklarını, istenirse proje bedelini yakıp projeden çıkmamı söylediler. Tabi sabır ile devam etmeye çalışırken sorunun çözümü için sürekli müşteri hizmetlerini arıyorum ama hiçbir sonuç alamıyorum. En sonunda daha anlatmadığım birçok sorunla karşılaşmamla beraber pes ettim ve projeden ayrıldım. Burada da yine mağdur edildim. Vermedikleri hizmetin bedelini kestikleri gibi içerideki paramı altı ay sonra ödeyeceklerini söylediler. İşin özeti projeye dahil olana kadar çok iyiler, projeye dahil olduktan sonra hiçbir yetkili ile iletişim kuramıyorsunuz. Karşınızda muhatap olabileceğiniz ne bir kurum ne de bir şahıs var. Kimseyi Birevim gibi yalan ve hile ile hizmet veren bir firmaya bulaştırmasınlar.

22 Ocak 2025 19:45

Birevim insanların birikimlerini ve umutlarını kendi çıkarları uğruna yok etmeleri. Yalan ve gerçek olmayan, insanları aldatmaya yönelik bir sistem anlayışı içinde olmak. Müşteriyi ikna edebilmek için gerçek dışı vaatte bulunmak, herhangi bir problem olduğunda muhatap bulamamak. Ve en kötüsü biz burada şikayetleri yazdığımızda, şikayetin geri çekilmesi için rüşvet teklif edilmesi

1737564328338.screenshot-2025-01-22-19-44-59-331-comandroidchrome-edit.jpg
04 Kasım 2024 15:23 (Şikayetten 3 gün sonra)
04 Kasım 2024 15:29

Birevim'den hiçbir yönetici ile görüşemiyoruz ve yaptıkları aldatmaya yönelik satıştan kimse sorumluluk almıyor. Olan bizim helal paramıza oluyor. Hakkımı helal etmiyorum!...

09 Ocak 2025 19:58

Teşekkür

14 Nisan 2025 18:27

"Birevim" tam bir hayal kırıklığı! İnsanların hayallerini yıkmaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar. 1- Üye olmadan yalanlarla ve olmayan bir ürünü, yani hayal satmaya çalışıyorlar. 2- Üye olduktan sonra yalanların daha profesyonel hale geldiğini görüyorsunuz. Ve 14 günlük cayma hakkı geçtikten sonra, yani kendilerini garantiye alıp hizmet bedelini iade etmeyeceklerinden emin olduktan sonra, şube çalışanı ve şube müdürü kaba bir tabirle 'kardeşim beğenmiyorsan projeden çık' diyerek sizi mağdur etmeye çalışıyor. 3- Karşınızda genel müdürlükten bir tane muhatap bulamamak da cabası. Bazen telefona biri çıkıyor, yetkisinin ne olduğu belli olmayan bu hanımefendiye karşı haksızlığa uğradığınızı ve mağdur edildiğinizi söylediğinizde bir güzel hakarete uğruyorsunuz ve çözümsüzlükle karşı karşıya kalıyorsunuz. 4- Allah'a havale edip teminatı yakmayı göze alıp projeyi iptal etmek istiyorsunuz. Dilekçenizi verdikten sonra yine bir sürü yalan ile karşılaşıyorsunuz. Kendi yatırdığınız parayı çekmek için altı ay beklendikten sonra bir ay daha sizi mağdur ediyorlar. Böylece koydukları kurallara kendileri uymayarak beni bir kez daha mağdur etmeye devam ediyorlar. 5- Toplamda 50.000 TL teminat, 80.000 TL de yatırmış olduğum para. Elli bin TL'yi sineye çektim diyelim. Seksen bin TL'nin bir yılda değer kaybı %50, yani içerideki param kırk bin TL civarı erimiş. Ben bu projeye girerek altı ay ödeme yapmama rağmen teminat bedeli ve değer kaybı ile beraber toplamda 115.000 TL zarar etmiş durumdayım! 6- 28.04.2024 tarihinde başlamış olduğum bu projede, sözde 25.10.2024 tarihinde para ödemesini almam gerekiyordu. Geldiğim noktada ise mağduriyet üzerine mağduriyet! 7- Birevim tam bir hayal kırıklığı. Lütfen siz, siz olun, %5 ile bankadan kredi çekin daha avantajlısınız. Çünkü bankadan parayı anında alıp kullanıma başlıyorsunuz. Burada ise parayı alana kadar yatırdığınız para değer kaybettiği gibi alacağınız ürünün fiyatı da bir o kadar artıyor. Şu an bilmiyorum, içerideki yatırmış olduğum parayı bir ay gecikmeli de olsa almayı ümit ediyorum, inşallah bu sefer de kaldırılmam! Ve son olarak şunu söylemek istiyorum: İster şube çalışanı, ister şube müdürü, isterse bölge müdürü olsun, müşteriye karşı yapılan bütün aldatma ve yalan söylevle yapılan satış ve sözleşmelerde Birevim genel müdürlüğünden bir tane muhatap bulamamak, kendi çalışanlarının yaratmış olduğu mağduriyetleri hiçbir şekilde sorumluluk kabul edip çözmemek bir kurumun en büyük ayıbı olsa gerek.

Ekrem
Ekrem

Benimde aklımda böyle bir firma ile projeye girmek vardı. Ama buralarda yazılanlara bakınca vazgeçtim. Gerçekten bu ve benzeri platformlara bakmadan herhangi bir işe girişmemek lazım.

Serdar
Serdar

Arkadaşlar hemen bir sorunla karşı karşıya kaldığınızda size dedikleri tek şey üyelik bedelini bırakın gidin DM niye size böyle diyorlar hiç kafanız almıyormu bunlar size bir şey sayıp etmek için uğraşmıyorlar akıları fikirleri o yatırdığınız isletim parasında o paraları faiz de değer len diriyorlar sonra çıkın istediğiniz yere şikayet edin diyorlar Çünkü sistemden zaten sizi kendileri değil siz cik misiniz gibi gösteriyorlar Allah aşkına şunların tuzağın dus meyin bende girecek dim ama çok şikayet okudum ve caydım birazda mantığımı çalış girdim acaba niye herkese bunlar istersen çıkın diyor bunlar bu paranın peşinde olduğuna kanat getirdim

Birevim'de Yanıltıcı Taahhütler Ve İletişim Sorunları

Bülent
07 Kasım 2024 14:26
Birevim'de Yanıltıcı Taahhütler Ve İletişim Sorunları
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Birevim'de Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Mağduriyet

26 Kasım 2024 16:50
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Tüm Ödemeleri Yaptığım Projeyi Üzerime Devir Alamıyorum

07 Mayıs 2025 18:30