Birevim'de Yanıltıcı Taahhütler Ve İletişim Sorunları

Birevim'de Yanıltıcı Taahhütler Ve İletişim Sorunları
Bülent
07 Kasım 2024 14:26

Birevim Ankara Sıhhiye şubesinden 29.05.2024 tarihinde girdiğim Birevim 750 bin projesine dahil oldum. Burada başta bana taahhüt edilen ara ödeme ile altıncı ayda paramı teslim almış olmam ve paranın teslim tarihine kadar %40'ını ödemeyi tamamlamış olmam gerektiği söylendi. Kabul ettim ve 37bin tl hizmet bedeli ödeyerek ilk taksiti yatırarak projeye dahil oldum. Ancak proje dahilinde ikinci ay ara ödeme yapmak istediğimde şube yetkilisi oranların düşeceğini taksiti yükselterek ara ödeme yapmadan aynı sürede parayı alabileceğimi söyleyerek ara ödeme yaptırmadı ve bu üç ay boyunca sürdü, her yatırmak istediğimde abi genel merkeze mail çektiklerini biraz bekleyin diyerek beni öteledi. Daha sonra Ankara Sıhhiye şubesine tekrar uğradığımda tartışarak biz öyle söylemedik ara ödeme yapmadınız gibi şeyler söyleyerek bizi yalancı durumuna düşürdüler Genel merkezde bir yetkili ile görüşmek istiyorum, bölge müdürü ile görüşeyim dedim beni hiçbir yetkiliye ulaşamadım. Proje bedelini yakıp projeden çıkmak istiyorum dediğimde hemen iptal ettiler. Paramın ne zaman yatacağını sorduğumda 180 içinde diye saçma bir cevap aldım. Sürekli müşteri hizmetlerini arıyorum ama hiçbir sonuç alamıyorum. En sonunda daha anlatmadığım birçok sorunla karşılaşmamla beraber pes ettim. Burada da yine mağdur edildim. Vermedikleri hizmetin bedelini kestikleri gibi içerideki paramı altı ay sonra ödeyeceklerini söylediler. İşin özeti projeye dahil olana kadar çok iyiler, projeye dahil olduktan sonra hiçbir yetkili ile iletişim kuramıyorsunuz. Karşınızda muhatap olabileceğiniz ne bir kurum ne de bir şahıs var. Hem de saygısızlar Kimseyi Birevim gibi yalan ve hile ile hizmet veren bir firmaya bulaştırmasın.

profile profile
11 Kasım 2024 11:57 (Şikayetten 3 gün sonra)

İbrahim
İbrahim

En kötü olanı da şikayetçi olduğunda adaletsiz bir şekilde BBDK nın bu kurumu haklı bulması. Bu şikayetleri Cumhurbaşkanına iletecek birisi olsa mağdur olanların hakkı geri verilir diye düşünüyorum.

Emin sonuçtan hiç memnun değil

Birevim Projesinde Yaşadığım Hayal Kırıklığı Ve İletişim Sorunları

31 Ekim 2024 18:16
Zort sonuçtan çok memnun

01 Şubat 2025 19:15
"Müşteri memnuniyeti biriminden Aslı hanıma teşekkür ederim"

23 Şubat 2024 11:17
Birevim İle Yaşanan Hayal Kırıklığı