Fevziye sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 11:00

A101 web sitesi üzerinden satın almış olduğum ürünler 5318****77 teslimat numarası ile bir günde kargo adlı firma ile kargoya verildi. Kargo dağıtıma çıktığında gelen SMS linki üzerinden "teslimat tarihini değiştir" sekmesini kullanarak o gün evde olamayacağım için kargomun 15.11.24 tarihinde dağıtıma çıkması talebini oluşturdum. Üstelik kuryeye mesaj gönder seçeneğinden de bu durumu belirterek "Lütfen belirttiğim tarihte dağıtıma çıkarılsın. Siz de boşuna teslimata çıkmamış olursunuz. Notunu düştüm. " Bunun üzerine kargo hareketlerinden "İade şubeye ulaştı" şeklinden bir hareket gördüm. Ve bunu üzerine bir günde kargo çağrı merkezine bağlanarak durumu anlattım. Kargonun kurye üzerinde kalamayacağı için şubeye yönlendirildiğini, herhangi bir sorun olmadığını, belirttiğim tarihte teslimata çıkması için tekrar şubeye not ilettiğini belirtti. Fakat bugün yani kargomun teslimata çıkması günde, kargomun durumunu kontrol ettiğimde "İade depoya teslim edildi" şeklinde bir hareket gördüm. Ve tekrar çağrı merkezini aradığımda kargomun A101 deposuna teslim edildiğini ve para iadesi yapılacağını belirtti. Halbuki sadece güya böyle bir hizmetleri varmış gibi 'teslimat tarihini değiştir' hizmetlerini kullanmak istemiştim. Ben bir müşteri olarak daha ne yapabilirim? Bakın bir yanlışlık olmasın, iade edilmesin diye o gün çağrı merkezini arıyorum. Kuryeye mesaj gönderiyorum. Fakat buna rağmen inadına kargoyu iade ediyorlar. İşini düzgün yapmayan insanlardan nefret ediyorum. Madem teslimat tarihini değiştirme hizmetini düzgün yönetemiyorsunuz neden sanki böyle bir hizmetiniz varmış gibi yazıyorsunuz. Yani ben insanlık yapmasam kargo hem o gün hem de ertesi gün dağıtıma çıksa ben bu saçma durumu yaşamayacaktım ve kargom teslim edilecekti. Bir günde kargo diye işini düzgün yönetemeyen bir firma ile kimse çalışmamalı.

Fevziye
Fevziye
15 Kasım 2024 11:38

Üstelik boşuna iade ettikleri kargomu tekrar dağıtıma çıkaracağız şeklinde herhangi bir çözüm önerisi dahi sunmadılar. Depoya nasıl gönderdiyseniz geri de getirebilirsiniz diye düşünüyorum, çok da zor bir işlem olmasa gerek.

Nalan sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 13:20

23 Nisan 2024 23:35
Birgündekargo Şirketi Tarafından Kargom Bana Ulaşmadan İade Edilmiş!
Huri sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2024 17:35
A101 Ve Bir Günde Kargo İnsanları Mağdur Ediyor
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 17:28