Bioderma Sivilce Yaptı / Bioderma Kusma Yapar Mı

14 Mayıs 2024 11:53

Bioderma'nın ürünlerinden mavi 500 ml yüz yıkama jeli (Sebium Foaming Gel), Sebium tonik, keratolytik etkili ve 150 ml leke eğilimli ciltler için güneş kremi satın aldım. Toplam tutar 2000 TL idi. Ancak ilk kullanımda yüzümde sivilceler oluştu. 'Belki cildim alışıyordur' diye düşünerek kullanmaya devam ettim. Ne yazık ki sivilcelerim giderek arttı. Şu anda tüm ürünleri bıraktım ve sadece yüzümü yıkayıp nemlendirici ve güneş kremi kullanıyorum. Bioderma'nın bu ürünlerini bir daha almayı düşünmüyorum.

14 Mayıs 2024 16:26 (Şikayetten 4 saat sonra)

Merhaba, Konu ile ilgili dönüş mail adresinize yapılmıştır. Saygılarımızla, Bioderma Türkiye

14 Mayıs 2024 16:56

Evet Bioderma yetkilileri benimle iletişime geçti ve ürün yüzün altındaki sivilceleri dışarı kustuğu için en az 2 ay kullanmam gerektiğini söylediler. Geri dönüşleri için teşekkür ederim Bioderma Türkiye tarafına.

Gizem

Çok teşekkür ederim benim de yüzüm zarar gördü derhal bırakayım o zaman. Sizin adınıza sevindim. :)

Merhaba, Kullanmaya devam ettiniz mi, düzelme oldu mu? Teşekkürler

Gizem

Benim de cildim yağlı karma, sivilce ve leke harici genel cilt temizliği için kullanıp memnun kaldığınız başka ürün oldu mu?

Hilal

Merhaba, cildim karma ve yağlı, hiçbir düzelme olmadı maalesef. En son doktora gittim ve oximin krem verdi antibiyotikli, şu ana kadar işe yarayan tek krem o oldu, eczaneden 280 TL'ye aldım. Ve Doa Kozmetik'in arbutinini lekeler için kullandım, şu an yüzüm temiz Allah'a şükür 🙏

Birgül sonuçtan hiç memnun değil

Birgül
10 Mayıs 2024 01:30
Baran sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2024 07:17
Nazlıcan sonuçtan hiç memnun değil

Nazlıcan
02 Nisan 2025 14:12