Nuray sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 22:38

Bioderma Photoderm mineral güneş kreminin cildime çok kötü etkileri oldu. Ara ara kullanmayı bırakıp tekrar denememe rağmen her seferinde aynı sorunları yaşadım. Ürünün yapısı çok yoğun ve sürerken cilde yedirmek oldukça zor.

Ayrıca, cildimde tekrar uygulamak için hiç uygun değil. Kullanıcı yorumlarını araştırdığımda, bu ürünün memnuniyet verici olmadığını gördüm. Cildimi o kadar çok kurutuyor ki, sanki cilt alev alıyor. Fişini atmamış olsaydım, ürünü değiştirmek için geri götürürdüm.

Yıllardır memnuniyetle kullandığım, pembe ambalajlı misel suyun aksine, bu ürün cildime çok zarar verdi. Cildimi normale döndürmek için çok çaba sarf ediyorum. Bariyer kremler, nemlendirici kremler denedim ve hatta kremin yapısını hafifletmek için nemlendirici kremin içine bile karıştırdım. Ancak bu çabalar da sorunu çözmedi. 😞

21 Şubat 2024 10:56 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, Konu ile ilgili dönüş mail adresinize yapılmıştır. Saygılarımızla, Bioderma Türkiye

21 Şubat 2024 14:04

Yazdık cevap ama geri dönüş inşallah olur

22 Şubat 2024 14:04

Numara istendi arammadım yalandan mail atılıyor sorular soruluyor arkası yok müşteri memnuniyet sıfır bir daha tercih etmem tavsiye zaten edilmez

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 09:22
Bioderma Photoderm M Alerji
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Tülay
20 Ekim 2023 17:22
Bioderma Güneş Kremi Çamur Gibi Sürülmüyor
Huseyin sonuçtan çok memnun

Huseyin
23 Temmuz 2024 12:40
"Bioderma firması adına [email protected] mail adresinden benimle iletişime geçildi ve sorunum çözüldü. Kendilerine müşteri memnuniyeti adına gerekeni yaptıkları için teşekkür ederim. Yaşanan bu tatsızlıktan anlamış oldum ki bu tarz ürünlerin yetkili satıcı eczaneden alınması daha doğru olacak."

25 Nisan 2025 22:11
Bioderma Güneş Kremi Yüzümde Ciddi Tahrişe Sebep Oldu
Helin sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 14:58