12 Aralık 2024 13:2612.696

P2P ile yaptığım transferde yaklaşık 1700$ gönderdiğim kişi banka hesabının bloke olduğu yazdı 27 Kasım da. Bugün 12 Aralık itibari ile hala USDT lerimi almadım. Paranın satıcının hesabına yattığı gönderdiği videolar ile açık bir şekilde gözükmesine rağmen Binance customer service bankadan chargeback istememi söyledi.

Banka chargeback in mümkün olamadığı, satıcının banka ile iletişime geçmesi gerektiğini söyledi.

Bunu yazmama rağmen customer servis " banka ile konuş chargeback iste" diye cevap veriyor.

Aynı mesajı kopyalayıp bana gönderiyor ve satıcı ile iletişime geçtiğini düşünmüyorum.

12 Aralık 2024 14:15 (Şikayetten 48 dakika sonra)

Merhaba Abdurrahman A. Bizlere Şikayetvar üzerinden ulaştığınız için teşekkür ederiz. Sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Rica etsek canlı destek ekibimize ulaşarak durumu ilgili destek ekibimizle paylaşabilir misiniz? Böylece ilgili ekibimiz sizler için daha detaylı bir inceleme ve kontrol sağlayabilir ve sizlere daha kısa süre içinde yardımcı olabilir. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla ^AE Binance Ekibi

Yorumlar(5)

17 Nisan 2025 00:04

Ben p2p'den adamı tanıdım oradan sohbetten numarasını attı direk transfer ile para attım karşılığını aldım ilk başlarda ama son transferimin karşılığını atacakken bana banka hesabının bloklandığını söyledi ne yapmalıyım

16 Nisan 2025 23:58

Bende şu an benzer bir durum içerisindeyim kişi banka hesabının bloklandığını söylüyor nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum

16 Nisan 2025 23:57

Merhaba abdurrahman naptın paranı geri alabildin mi

3 Kasım 2024 00:1515.465

Binance'da 29.12.2024 tarihinde 23.000₺ karşılığında 662,87$ P2P satış emri verdim. Order no: 22684365008521961472 Alıcı...

6 Yorum

Binance Dolar Alım Satımı

8 Ekim 2023 01:479.025

Bundan 15 gün önce Binance'den p2 alım satımdan 1500 dolar aldım karşı tarafa 41.040 TL gönderdim verilen süre içerisind...

1 Yorum

Binance Authenticator Transfer Ve Para Çekim Sıkıntısı Bu Uygulama Yüzünden