Binance Authenticator Transfer Ve Para Çekim Sıkıntısı Bu Uygulama Yüzünden

13 Nisan 2024 22:45
12 Nisan 2024 04:08

Binance F2 diye Authenticator bir uygula devreye girmiş ve para çekimde sıkıntı yapıyor lütfen ya kaldırın ya da bir sefer mahsus bana müsaade eden parayı çekiyim sonra ne yapmak istiyorsanız yapın hiçbir şekilde olmuyor sanki orta çağda kaldınız bu kadar zor yapmaya ne gerek var zaten SMS ve email şifre geliyor daha niye insanları uğraştırıyor sunuz hemen düzeltin

13 Nisan 2024 23:21 (Şikayetten 36 dakika sonra)

Tevfik sonuçtan çok memnun

Tevfik
28 Ağustos 2025 00:11
"Binance a teşekkür ederim iletişime geçtim ve yardımcı oldular passkey im yokmuş veya süresi bitmiş. Güvenlik ayaklarında Add passkey deyip buradan telefon ve mail doğrulaması yapınca parmak izi ekledim bunun sonrasında para transferi yapınca parmak izimi istedi verdim oldu. Giriş yapıp para transferi yapamayanlara çözüm bu şekildedir."
binance-hesabima-erisim-icin-dogrulama-adimlarinda-surekli-hata-ve-dongu-yasiyorum-4.jpg
binance-hesabima-erisim-icin-dogrulama-adimlarinda-surekli-hata-ve-dongu-yasiyorum-3.jpg
binance-hesabima-erisim-icin-dogrulama-adimlarinda-surekli-hata-ve-dongu-yasiyorum-2.jpg
binance-hesabima-erisim-icin-dogrulama-adimlarinda-surekli-hata-ve-dongu-yasiyorum-1.jpg

17 Haziran 2025 22:57

Binance Hesabına Erişim Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama Mağduriyeti

26 Ekim 2025 19:52
binance-hesabina-erisim-sorunu-ve-musteri-hizmetlerine-ulasamama-magduriyeti-1.jpg

Binance TR'ye USDT Transferinde Sürekli Authenticator Kod Hatası Alıyorum

Songül