27 Aralık 2023 16:2625.515
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
İlgilendiler problem Binance tarafında çözüldü teşekkürler

Binance P2P sistemini deneyelim dedik başımıza gelmeyen kalmadı. 20572929793804255232 ilanda USDT satıp banka havalesi ile tl alıyordum. Binance ismi güven veriyor. Kayıt olurken selfie, kimlik numarası, telefon numarası, adres ne varsa kontrol edip öyle onaylıyor dedik hesapları herhalde sorun olmaz dedik.
Daha önce yaptığım 3-4 işlem daha oldu hiçbirinde sorun çıkmadı. Bahsettiğim bu son işlemde adam ödemeyi farklı bir isimle gönderiyor. Ben farklı bir isim görünce tabi ki hemen işlemi Binance'a şikayet ettim. Binance şikayeti 1 gün sürdü ve kilitli USDT bakiyeme iade edildi. An itibariyle benim hem hesabım hem Ziraat mobil şubeye girişim bloklanmış durumda. Şüpheli işlem adı altında Ziraat merkezden komple bloke atmışlar.
Demem o ki kyc var kontroller sağlam diye p2p işlemler yapmayın. Farklı bir isimden (muhtemelen izinsiz) gönderim yapılıyor şu an belirsizlik içinde kaldım açıkçası. Banka ve müşteri hizmetleri sadece bloke var diyor onun ötesinde bilgi vermiyorlar. Bankadan gelecek cevabı bekliyorum. Hemen ardından tüm bilgi ve belgeleri savcılığa ileteceğim.

27 Aralık 2023 16:42

Bu arada şikayet konusu Binance üzerinde geçtiği için Binance geçiyor yoksa Binance çoktandır kullandığım ve oldukça memnun olduğum bir uygulama. Herkese de tavsiye etmişimdir. Burda dikkat çekmek istediğim benim işleminde olduğu gibi p2p sisteminin istemeden de olsa satıcılar adına olumsuz sonuçlar doğurabilme ihtimalidir.

27 Aralık 2023 19:43 (Şikayetten 3 saat sonra)
Eki aç
Eki aç

Sayın Mustafa Y. Bu konu hakkında bizlere ulaştığınız için teşekkürler Sizlerle canlı destek üzerinden iletişim halindeyiz, lütfen sohbeti sonlandırmayınız. Mobil uygulamada sol üst köşede avatar > Yardım & Destek > Sohbet üzerinden ya da CaseID numaranız ile hesap uzmanlarına bağlandıktan sonra yardımcı olabiliriz. Canlı desteğe bağlanmak için misafir olarak bot yazışmasında karşınıza gelen "Sorunuz çözüldü mü?" sorusunun altında bulunan "Çözümlenmedi" 👎 düğmesini tercih ettiğinizde hesap uzmanına aktarılırsınız. Gi Binance ekibi

27 Aralık 2023 19:47

Teşekkürler

27 Aralık 2023 20:11

Canlı destek üzerinden bu konu hakkında bilgilendiriildiğinizi görüntülüyoruz, lütfen yasal başvurunuzu iletiniz ve resmi mercilerin Binance ile iletişime geçmesini talep ediniz. Size yardıma hazırız 'Gi Binance ekibi

30 Aralık 2023 16:55

Teşekkürler

30 Aralık 2023 16:56

İlgilendiler problem Binance tarafında çözüldü teşekkürler

30 Aralık 2023 18:57

Değerli kullanıcımız Durumun çözülmüş olması bizleri sevindirdi Bize dilediğiniz zaman ulaşmaktan çekinmeyiniz. Sağlıklı ve ₿ol kazançlı günler dileriz Gi Binance ekibi

Yorumlar(12)

13 Mart 2025 07:20

Merhaba kardeşim, öncelikle geçmiş olsun, sorun çözüldü mü? Çünkü aynı durumla karşı karşıyayım ve duruşma için mahkemeye çağrıldım.

20 Kasım 2024 01:08

Geçmiş olsun Mustafa bey aynı olay dün yaşadım ben alıcı da iade talebi istemiş banka da bütün hesaplarımı bloke koydular. İki ben serbest bırakmadan önce alıcının telefon numarasını ve kimlik fotokopisini aldım bugün karakola gittim şikayet ettim onu yarın avukata gideceğim sonra bankayla uğraşacağım bakacağız bu işin sonu nedir. Sizde Herhangi bir gelişme var mı acaba

17 Haziran 2024 16:27

Mustafa bey merhaba bu sorun ne kadar sürede çözüldü. Ziraat hesabınıza giriş yapabiliyor musunuz. Paranızı nasıl çektiniz

2 Mart 2024 09:41

Dostum merhaba bende p2p yapıyordum iki günde Ziraat bloke koydu mobilime ve ben o bankayı kaldırdım ödeme listesinden ve aradan 5 gün geçti Binance TR globale para çekememi veya bankaya para çekmemi bloke etti ulaştığımda da inceleme var deyip salıyorlar başından benim bu sorun nasıl çözülür senin sorununda bu şekilde miydi.?

7 Şubat 2024 01:50

Reis aynı sorun bende fakat başka borsada oldu konuyla nasıl çözdün. Banka blokeleri nasıl kalktı anlatır mısın?

8 Ocak 2024 02:02

Mustafa Bey merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Aynı senaryo ile şu anda itirazım inceleniyor. Banka tedbir ve bloke bulunuyorken iade yapamayacağını iletiyor. Binance ise iade için dekont istiyor. Ziraat Bankasından ilgili itiraz incelemesine kanıt olarak ne yüklediniz? Teşekkür ederim yanıtınız için

3 Kasım 2024 00:1515.465

Binance'da 29.12.2024 tarihinde 23.000₺ karşılığında 662,87$ P2P satış emri verdim. Order no: 22684365008521961472 Alıcı...

6 Yorum

Binance Güvenlik Açığı Mağduriyeti

3 Aralık 2024 01:2211.378

Binance şirketinden çok yüklü miktarda varlıklarım çalındı, 2022 kasım ayından beri uğraşıyorum. Hesabımdan varlıklar ça...

Tümünü Gör
Binance Hesabımı Kurtarın!

Binance HesabımıKurtarın!

Namiq
Binance Hesaba Giriş Yapamıyorum!

Binance HesabaGiriş Yapamıyorum!

Kazim
Binance Para Çekme Kısıtlaması

Binance ParaÇekme Kısıtlaması

Ragıp
Binance 1473 $ Kazandım 3958 $ Komisyon Aldılar!

Binance 1473 $Kazandım 3958 $ Komisyon Aldılar!

Emre
Binance Global Kimlik Doğrulama