BİM Mağazalarında Cuma Günleri Kapanış Sorunu

Fahri
08 Kasım 2024 13:48

BİM mağazaları cuma günleri öğlen saatinde kapanıyor, onu anlamış değilim. Zaten ben tüketiciyim, ne zaman hangi saatte mağazadan alışveriş yapacağım belli değil. Zincir marketlerin de bu doğrultuda çalışması gerekiyor. Onu geçtim, 12.55-13.25 arası kapalı olacak diye kapıya yazmış personel, ancak 12.51'de mağazanın kapısında olmama rağmen kapı kilitliydi. Kamera kayıtlarına bakabilirsiniz. Bir tane ayran alıp çıkacağım, daha 3 dakika var kapanmasına dememe rağmen hanımefendiler kapıyı açmadı. Oğlumu okula bırakacağım için ayran almam gerekiyordu ama sizin mağazacılık anlayışınız yüzünden ve personelin umursamaz, kendini patron sanan tavırları nedeniyle yan tarafta bulunan Hakmar mağazasından alışverişimi yaptım. Cuma namazına o markette çalışan kişiler de gidiyor ama BİM marketteki bayan çalışanlar cumaya gitmediği halde bu kadar çalışma saatlerine uyum göstermesi çok büyük bir ibadet anlayışı gösterdi gerçekten.

Market bilgileri:
Pendik Esenyalı Fatih Mahallesi'nde bulunan BİM mağazasıdır, Esenyalı Milli Eğitim Vakfı İlkokulu yanı.

Ahmet
Ahmet

Sizin gibi insanları anlamıyorum git başka bir yerden al ayranını kadın olsa da o personelin dinlemeye hakkı yok mu cidden çok saçma insanlarsınız

Sinsi
Sinsi

Kantinde ayran yok mu okulda sen içeri girince başka müşteride girecek kafaya bak hiç moladamı yapmayacak adamlar bir de tüketiciyin yazmış istediğim saate girerim djgduwjajajshhs komik olma bu kadar

Kapanış Saatine Uymayan Çalışanlar Ve Kaba Davranışlar

Nur
03 Şubat 2025 23:45
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Gökçe
07 Nisan 2024 23:13