Bilsoft Online Muhasebe Programında Entegrasyon Sorunları

09 Aralık 2024 13:49

Bilsoft Online Muhasebe programını firmanın vaatleri üzerine satın aldım.
Hepsiburada/Trendyol gibi entegrasyonların bulunduğunu, e-mail entegrasyonu, SMS entegrasyonu, fatura tasarımı gibi konularda başarılı olduklarını ve sistemlerinin çalıştıklarını beyan ettiler. Ancak uygulamayı açıyorsunuz, hatalar başlıyor. İlk önce Hepsiburada ve Trendyol entegrasyonunun aynı anda çalışmadığını söylediler. Sonra Hepsiburada entegrasyonu istediğimde Hepsiburada entegrasyonunun geliştirme aşamasında olduğunu söylediler ve 1 ay beklettiler, hâlâ geliştirme aşamasındaymış. E-Fatura sistemine giriyorsunuz, giden faturaları görüntülemek istiyorum diyorsunuz, fonksiyon yapım aşamasında diyor, teknik talep iletiyorsunuz, 2 haftadır hâlen çözülmüyor. Sonra diyorsunuz ki ben firmalara mail göndermek istiyorum. Mail sistemini kuruyorsunuz, diyorlar ki bizim sistemimiz Gmail ile daha iyi çalışıyor. In**@markaadi.com'lu mail adresinizle çalışmaması bizim sorunumuz değil diye iletiyorlar. Tüm bu sorunların çözülmesini beklerken muhasebe ekibinden arıyorlar, VIP destek almak ister misiniz? Sizlere daha hızlı hizmet verebiliriz ama işte bilmem ne paketine geçmeniz lazım, ek olarak 7-8 bin TL ödemeniz lazım diyorlar.
Sizce de müthiş fikir değil mi :)

10 Aralık 2024 08:56 (Şikayetten 19 saat sonra)

"Merhaba Furkan Bey, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili gerekli incelemeler yapılarak en kısa sürede size bilgi verilecektir. Bilsoft Müşteri İlişkileri Ekibi"

Larry sonuçtan memnun

18 Nisan 18:51
"Birkaç yıllık sorunları diğer güncel talepleri ile birlikte çözüldü. Teşekkürler Şikayetvar"

12 Ekim 2024 12:12