03 Ocak 2024 22:03

Bilicra Connect BSWx3 saat aldım kızıma, içine Turkcell hattı taktım. Aldığımızdan bu yana kullanamıyoruz; her aradığımızda meşgul olduğunu söylüyor. Kızım sadece arayabiliyor, başka bir işlevini göremiyoruz. Saat hiç kullanışlı değil. Turkcell bayisi de çözüm üretmiyor, sorunu önemsemiyor gibi. Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum, bir çözüm yolu bulamıyorum. İzmir Menderes'teki Turkcell bayisinden ve Bilicra markasından şikayetçi olduğumu belirtmek istiyorum. Saat iki kez tamire gitti ama yine de aynı.

27 Ekim 2024 01:40

Yorumlar (9)

Doğan

Biz de saati dün aldık. Aksamdan beri uğraşıyorum. Saatten, Mobil ayarlar, Volte'yi kapattım ve artık kızımın saatini arayabilir oldum. Sonunda meşgul çalmıyor. Sizde de Volte acıksa bir kapatıp deneyin bakalım.

Kübra

Çözüme ulaştınız mı acaba birkaç gündür bizde de var bu sorun hattımız Turkcell henüz aramadım müşteri hizmetlerini yorumunuzu görünce yazmak istedim

Serkan

Sayenizde hallettim teşekkür ederim.

Pelin

Yok maalesef ulaşılmadı. Saati okul tatilinde hiç kullanmadı çocuğum. Ama biz suçlu olduk neymiş ana kartını bozmuşuz. Nasıl anakartı bozucaz anlamadım. Verdiğim para hep boşa gitti. Doğru düzgün kullanamadı çocuğum.

Bizim de bir yıldır aynı sadece çocuk arıyor Turkcell hatta sorun yok diyor servis kaydı oluşturdum (bugün ) IBAN yazıp 905 TL ödeme yapın dekontu WhatsApp tan şu numaraya gönderin diye mesaj attılar aradım ne için ödeyeyim diye dediler yanlış göndermişiz (ben daha ürünü kargoya vermedim) bizimkinde bazen şarj almıyor göndermeyelim mi bilemedim

Pelin

Vallahi biz kaç kere gönderdik servise, ama hiçbir sonuca varılmadı. Hep yapıldı diye yolladılar, ama hiç yapılmamıştı. Daha çok servise gide gele servis bozdu sağlam olan saati. Yeni ürün talep ettim ona da ses çıkmadı. Vallahi gerekirse CİMER'e şikayet edeceğim. Parayı almasını biliyorlar, ama yapmaya gelince yapmıyorlar.

Deniz

Bilicra uygulamasını indir oradan arayacak kişileri ekleyin eklediğiniz kişiler haricinde kimse arayamaz kendisi eklemezseniz sizde arayamazsınız

Pelin

Onunla alakası yok onu da yaptık zaten en baştan biz ama olmuyor, başka bir şey var bunda. Biz 4 kere servise gönderdik hâlâ olmadı. En sonuncuda gönderdik geldi ama bakmadık hiç oldu mu olmadı mı diye, okulların açılmasına 2 hafta kala bakalım bir dedik şarja taktık olmadı, açılmadı. Tekrar götürdük servise gönderdiler bu seferde bizi aradılar, ana kart değişecek patlamış dediler, ama biz servisten geldiğimizden beri kullanmadık ve size verdiğimizde böyle bir şey yoktu dedik kabul etmediler yani biz patlatmışız. Kullanmadığımız halde nasıl patlatıyosak ana kartı anlamadım. Yani servis nasıl para alsam diye böyle bir şey uydurdu ya da kendileri bozdu bize suç attılar. O yüzden sonuç alana kadar şikayetimi kaldırmayacağım ve gerekirse CİMER'e şikayet edeceğim

Ona rağmen aranmıyor

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
10 Kasım 2023 19:04

27 Ekim 2024 02:07
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Feyza
13 Eylül 2023 23:59