30 Mayıs 2023 10:02

Merhabalar,
Haziran ayı içerisinde " Beşiktaş Kültür Merkezi, İstanbul " yerinde yapılacak olan Güldür Güldür Show programı için sepetime bilet ekledim. Sipariş aşamasında sadece bölüm/ blok ( Salon Çift, Salon Tek, Balkon Çift, Balkon Tek ) seçimi yapmamıza izin verildi. Koltuk seçimi sunulmadı. Yani anlayacağınız o ki sinemada ki şekilde bir koltuk seçimi yapamıyorsunuz, bu bilgi aklınızda bulunsun. Otomatik olarak artık sizi en arkaya mı atarlar, en öne mi atarlar işi şansa bırakıyorlar. Bu bir konser etkinliği olsa anlayacağım ama bu bir gösteri ya. Koltuk seçimi yapılmasına nasıl izin verilmez, bu ne saçmalık. Neyse Salon çift seçeneğini işaretleyip biletimi aldım. Sonrasında baktım ki bana "s" sırasından bilet verilmiş. Sonra Beşiktaş Kültür Merkezinin sitesine girip salon düzenine bir baktım ki Koltuk düzeni a dan t ye kadar ilerliyor. Yani en arka sıranın bir önü. Şok oldum resmen. En arkadan izlemek için bilet almadım ben! Koltuk numaralarımız da 20 ve 22, kesin koltuk numaralarını da yanlış verdiler. Şikayet varda ki diğer şikayetlerde insanların yanlış koltuk verilmesi sebebi ile de mağdur olduklarını gördüm.
Neyse sistemime girip iptal veya iade seçeneğini aradığımda böyle bir buton olmadığını fark ettim. İnternet üzerinde araştırma yaptığımda da biletin kesinlikle iptal edilemeyeceğini ve bir çok insanın bu konu yüzünden mağdur olduğunu gördüm.
Ne yapacağım şimdi, bana öneriniz nedir? Yakın gözlüğü mü alıp izlemem lazım? Güç bela aldığımız bir biletti zaten, ağzımızdan burnumuzdan geldi.
Tüketici Hakem Heyeti'ne ve ilgili mercilere başvuracağım. Bu konunun peşini bırakmayacağım,
Hem koltuk seçimi yapmama izin vermiyorsunuz, şansa beni en arkaya atıyorsunuz hem de bileti iptal etmeme izin vermiyorsunuz,
Biletix'ten bir daha da bilet almam.

30 Mayıs 2023 10:32 (Şikayetten 29 dakika sonra)
30 Mayıs 2023 11:05

“Ön Bilgilendirme ve Satış Sözleşmesi” ni onayladığımı belirtmişsiniz bu nasıl bir çözüm açıklamasıdır? “Ön Bilgilendirme ve Satış Sözleşmesi” ni onaylamadan bilet alınmasına izin verilmiyor. Bu seçeneği onaylamadan nasıl bilet alacağım ben? Bunu cevaplar mısınız? Ayrıca " Özel bir koltuk ve sıra tercihiniz olacak ise, biletlerinizi perakende satış noktalarımızdan da alabileceğinizi hatırlatmak isteriz. " demişsiniz o zaman www.biletix.com sayfanızın amacı nedir? Perakende satış noktasından almayı bende biliyorum. Sitenizden almamda ki amaç biletin tükenmeden alınabilmesi. Ama görüyorum ki sitenizi kullanmak büyük bir hata oldu benim için. Bundan sonra asla kullanmam Biletix web sayfasını, işimi garantiye alıp diğer sitelerden veya etkinlik girişinden biletimi alırım daha iyi.

30 Mayıs 2023 11:43
30 Mayıs 2023 12:33

Müşteri Temsilcisi olan Cansu Hanıma teşekkür ederim, Yeni bir bilet alıp eski biletimin referans numarasını ilettim ve biletimin iptal edileceğini, tutarın 10 gün içerisinde tarafıma yansıyacağı belirtildi. Tutarın iade edilip, edilmediğine dair bilgi neticesinde yorumumu güncelleyeceğim,

30 Mayıs 2023 12:56

UKGM9 referans numaralı eski işleminizin iade süreci başlatılmış olup on iş günü içinde tutar kartınıza geri iade edilmiş olacaktır.

Ogün sonuçtan çok memnun

Ogün
23 Mart 2025 19:17
"Ücret iadesi yapıldı. Şikayetimi geri çekiyorum. Biletix'e ilgisinden dolayı teşekkür ederim."
Yanlış Bilet Satın Alımında İade Sorunu
Yanlış Bilet Satın Alımında İade Sorunu
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Biletix Güldür Güldür Show'da Duyulmayan Espriler Ve Yanıltıcı Biletler

Levent
22 Ocak 2024 13:26
Enes sonuçtan çok memnun

18 Ağustos 2025 16:31
"Sorunumu anladılar ve çözüm ürettiler, teşekkürler."
Beşiktaş Kültür Merkezi'nde Sıcak, Sıkışık Ve İlgisiz Bir Deneyim
Beşiktaş Kültür Merkezi'nde Sıcak, Sıkışık Ve İlgisiz Bir Deneyim