Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Biletix Güldür Güldür Show'da Duyulmayan Espriler Ve Yanıltıcı Biletler

Hakan
24 Eylül 2024 11:34

Çok kıymetli Güldür Güldür yapımcıları, 18.09.2024 tarihinde BKM Kültür Merkezi'indeki gösterinize Güldür Güldür Show'a geldik. Yanımda sevgilimle beraber, kendisi Ankara'dan geldi. Benim çok önemli konuğum olarak ona değişik bir gece yaşatmak istedim. Ancak maalesef girişte sorunlar başladı. Biletix'ten aldığım ve şemada iki parça halinde gösterilen salon, şema üzerinde salon ya da balkon yazmadığı için beni yanılttı ve ortadan bilet aldığımı zannederken T6 ve T8 sırası yani en arka duvarın dibine bizi yerleştirdiler. Yanımızda bir çift daha vardı, onlar da çok sinirlendiler çünkü onlar da aynı şekilde bizim gibi kendilerini yanıltılmış hissederek mağdur oldular. Çok ağrıma gitti, bu kadar severek izlediğim Show'da böyle mağdur olacağıma bilemezdim, hiç ummazdım. Daha sonra yer gösterici kardeşlerime durumu söyleyince yardımcı oldular. 2. Gong'dan sonra ortalarda 6. Sırada boş yerler vardı, oraya bizi mağdur etmemek için oturttular. Ancak oralar dolu olsaydı arkada izlemek zorunda kalacaktık, tam bir mağduriyet yaşayacaktık. İkinci olarak, sahnede siz kıymetli tiyatrocu arkadaşlarımız oynarken bizler (en azından biz 6. Sırada resmen kulağımız uzadı) hiçbir şey duyulmuyor. Adeta 3-4 kişi çıkmış aralarında konuşuyor gibi, sahne ile salon arasında iletişim kopuk. Çok üzüldüm, hiçbir şey anlamadık, esprilere gülemedik. Buna bir çare bulmanızı istirham ediyorum. Yaka mikrofonu olabilir, başka bir şey olabilir ama hiç ama hiç ama hiç ama hiçbir şey duyulmuyor. Hayal kırıklığına uğradık. Hiç eğlenemedik maalesef. Sizleri çok seviyoruz aslında, bunu bir şikayet değil, çoğunuzdan yaşça da büyük birisi, 53 yaşında bir abiniz olarak ya da küçüksem de kardeşiniz olarak bu uyarıyı başka insanlar mağdur olmasın diye, siz de başkalarına karşı mahcup olmayın diye yapmak ve tedbir alınmasını sağlamak için yazıyorum. Öbür türlü hiçbir şey duyulmadığı zaman sanki salondaki insanlar çok değersizmiş ve Show TV'ye çekilen bu skecin önemsiz bir parçası gibi ya da kahkaha efekti muamelesi yapılması gibi algılanıyor. Sizler çok değerlisiniz elbette ama biz de değersiz değiliz. İki kişi ciddi bir para vererek hem sizleri desteklemek adına, hem laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti'nde sizler gibi kıymetli tiyatrocuları ve tiyatroyu desteklemek adına, hem de eğlenmek için çok ciddi bir para ödedik ve hiç eğlenemedik çünkü hiçbir şey duyamadık. Bunu telafi eder misiniz, etmez misiniz bilmiyorum. Ancak en azından başkalarını mağdur etmeyiniz.

27 Eylül 2024 13:35 (Şikayetten 3 gün sonra)

Ses Sistemi Ve Bilet Dağılımı Sorunu

Serpil
23 Kasım 2024 20:58
Ses Sistemi Ve Bilet Dağılımı Sorunu
Ogün sonuçtan çok memnun

Ogün
23 Mart 2025 19:17
"Ücret iadesi yapıldı. Şikayetimi geri çekiyorum. Biletix'e ilgisinden dolayı teşekkür ederim."
Yanlış Bilet Satın Alımında İade Sorunu
Yanlış Bilet Satın Alımında İade Sorunu

Biletix Ve BKM Yer Seçimi Oyunu Mağduriyeti.

Ahmet
06 Aralık 2023 20:06
Enes sonuçtan çok memnun

18 Ağustos 2025 16:31
"Sorunumu anladılar ve çözüm ürettiler, teşekkürler."
Beşiktaş Kültür Merkezi'nde Sıcak, Sıkışık Ve İlgisiz Bir Deneyim
Beşiktaş Kültür Merkezi'nde Sıcak, Sıkışık Ve İlgisiz Bir Deneyim
Halil sonuçtan çok memnun

Halil
21 Ekim 2024 09:53
"Çok hızlı geri dönüş yapıp mağduriyetimi giderdikleri için Biletix'e teşekkür ederim."
Yanlış Koltuk Satışıyla Mağdur Edildim!
Yanlış Koltuk Satışıyla Mağdur Edildim!