03 Eylül 2024 13:15

Mobilyalarımızı kullanmaya başlayalı daha 4 ay olmadan mobilyalarımız dökülmeye başladı, bunu bien şikayete bulunmamıza rağmen ustaya yönlendirdik diyerek başlarından savdılar ve herhangi birisi bize geri dönmedi. Bu ilk sorunumuz değildi bu mobilya şirketiyle nisan ayının ilk haftalarında mobilyalarımız teslim edilecek diyerek anlaştık ancak gelmedi zorla mobilyalarımızı teslim aldık. Eksik geldi yanlış geldi kırık geldi daha sonra problemlerimiz çözüldü diyerek ettiğim şikayeti kaldırttılar ben hiç memnun kalmadım paramla rezil oldum. Yemek masamı daha 3 defa kullandım ayağı kırıkmış daha dün fark ettim geldiği günden beri sallanıyordu zaten. Koltuklarımın minderleri çöktü, iplikleri attı yatak odasının dolapları yanlış geldi içerisindeki ledler çalışmıyor şifonyerin aynası kırık geldi. O kadar pişmanım ki arkadaşımım tavsiyesi üzerine tercih etmiştik parayı almasını biliyorlar ama asla işlerini yapmıyorlar. Pişmanlık paranıza yazık. Aşağıya görsel bırakıyorum daha anlaşılır olabilir belki

Büşra
Büşra
25 Eylül 2024 13:25

Teknik servis evime şikayet oluşturduktan 15 gün sonra gelip koltuk minderlerinin lastiklerinin tam çekmediklerini iddia ederek tamir etti daha sonra yemek masamın ayağının kırıldığını söyledim göz ucuyla inceleyip ben fabrikayla görüşüp size döneceğim dedi ve gitti biz dönüş beklerken aradan 15 gün daha geçti bugün tekrardan aradığımda laubali bir tavırla karşılaştım onların hatasının olmadığını ve masanın herhangi bir problemi olduğunu onlara iletmediğimizi ayağın kırılmasının bizim suçumuz olduğunu söyleyen bir beyefendiyle konuştum asla dinlemeyen ve savunan bir tavırla hiçbir şey yapamayacaklarını üzülerek tekrardan 2 4 bin tl arasında para verip yaptıracağımızı söyledi ve örneklendirdi arkadaşının başına da gelmiş masayı sürükleyerek bir yerden bir yere götürmüş ve kırılmış para verip yaptırdı dedi bu süreç beni çok yıprattı 2 veya 3 defa kullandığım masamın ayağının kırık olduğunu beyan edip garanti kapsamına girmiyor demeleri de cabası bien pişmanlık

19 Ekim 2024 19:07
Teslimat Ve Ürün Kalitesinde Büyük Hayal Kırıklığı

23 Mayıs 2024 14:26

30 Ekim 2023 16:40
Hekahome Kurtoğlu Mobilya Kusurlu Ürün Gönderip Değişim Yapılmadı.
Sevdenur sonuçtan hiç memnun değil

Pıtır Mobilya Kalitesiz Ürün, İlgisiz Ve Bilgisiz Personel

02 Mart 2024 15:14