Lara sonuçtan hiç memnun değil

Beymen Kullanılmış Koruma Bandı Çıkmış Kremleri Kozmetikleri Yolluyor

01 Aralık 2023 15:03

Beymen.com sitesinden 6 adet cilt bakımı kremi ve jeli aldım. Beş tanesi teslim edildi. Ürünlerden dört tanesinin kapağı açılmış koruma bandı çıkmış bir şekilde geldi. Ürünler açılmış koruma bantlarını çıkarmışlar. Koruma bantları çıktığı zaman son kullanma tarihi başlamış oluyor. Son kullanma tarihi önceden başlamış kim bilir ne zaman açıldı belkide son kullanma tarihi geçti hepsinin ömrü var altı ay ya da bir yıl içinde kullanmak gerekiyor. Son kullanma tarihi geçmiş açılmış kullanılmış ürünleri gönderiyorlar. Bu ürünler hijyenik ürünler bu şekilde açılmış ürünleri gönderemezler. Müşteri hizmetlerini aradım yardımcı olmuyor. Bu ürünleri Black Friday indiriminde iki ürüne %25 indirim ile almıştım iade edersem şu an o indirim hakkını da kaybetmiş olacağım. Hem mağdur ediyorlar hem de müşteri hizmetleri hiçbir sorunu çözmüyor. Ben kusurlu gönderdikleri ürünleri iade etmek istiyorum ve tekrar 2 ürüne %25 indirimli başka kozmetik ürünler almak istiyorum. Mağduriyetim giderilmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım davada açacağım

23 Aralık 2023 15:34

Beymen müşteri temsilcisi beni yanlış bilgilendirdi. Kusurlu gönderdikleri ürünler için sorunumun çözülmesini haftalarca bekledim defalarca aradım. Sorunumu çözmeyip üstüne beni yanlış bilgilendirdiler. Haftalarca beklettiler. Kusurlu gönderdikleri ürünleri %30 indirimli almıştım kampanyadan. O kampanya bittiği için tekrar ürünleri almak istesem bu sefer indirimsiz almak zorunda kalacaktım. Aradığımda Müşteri temsilcisi dedi ki Kusurlu gönderilen ürünlere telafi olarak size %20 indirim kodu vereceğim dedi verdi 20.000 TL'ye kadar %20 indirim olacak dedi istediğimiz üründe. Kodu verdi sonra ben ertesi gün tekrar müşteri hizmetlerini aradığımda öyle bir şey yok. Niye size öyle kod verelim diye ters ters konuştu hatta benim hiç konuşmama izin bile vermedi ben de konuşmaları dinler misiniz o zaman dinlenilmesini talep ediyorum dedim müşteri temsilcisi bana böyle söyledi dedim. Hem insanları yanıltıyorlar mağdur ediyorlar hem de üslupları kötü. Ben hakkımı arayacağım eğer telafi olmazsa. Ayrıca buradan yazılan şikayetlere de dönüş yapmıyorlar

08 Aralık 2023 15:39

Beymen müşteri hizmetleri sorunları çözmüyor. Hiçbir şikayeti dikkate almıyorlar. Hepsi birbirinden Farklı bilgilendirme yapıyor. Beymen Kusurlu ürünler gönderip hatalarını telafi etmiyor. İnsanları mağdur ediyorlar. Müşteri hizmetlerini defalarca aramama rağmen şikayetime dönüş yapmıyorlar

Eda
Eda

Ürün mm Kozmetik aracılığı ile mi geldi?

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Filiz
20 Nisan 2024 12:38
Beymen'in İadeyi Geciktirmesi!
Beymen'in İadeyi Geciktirmesi!
İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
31 Ekim 2024 10:17