Trendyol'dan İade Skandalı: Etiketleri Koparılan Ürünler Ve Reddedilen İadeler

Trendyol'dan İade Skandalı: Etiketleri Koparılan Ürünler Ve Reddedilen İadeler
26 Aralık 2024 20:57

Trendyol.com üzerinden aldığım elbiseleri bedenleri uymadığı için iade ettim. Ürünleri gönderdikleri poşetlerine, üzerinde etiketleri varken katlayıp gönderdim. İademi reddettiler. Ürünleri bana geri poşetsiz, etiketlerini koparıp, kargo poşetine tıkarak göndermişler. Ben iade reddedildiğinde müşteri temsilcisi ile görüşmüştüm. Kesinlikle satıcının iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Giymediğim elbiseyi giyilmiş deyip, iademi reddettiler dedim. Bana ürünlerin üzerindeki etiketleri kullanılmış diye geri gönderirlerse nasıl ispatlayacağım diye Ses kaydım var. Bugün ürünler kargo ile geldi. Ürünlerin etiketleri yok üzerinde poşette bile değil Tek Tek. Herkese aynı şeyi yapıp, parama el koydular. Tüketici Hakem Heyeti dahil, CİMER de başta olmak üzere her yere yazacağım. Herkes ürününü giyip mi iade etmiş. Resmen bile bile etiketleri koparıp, para iadesi yapmamak için mağdur edildim. Firma devlet, maliye tarafından incelenmelidir.

Yağmur
Yağmur

Trendyol üzerinden aldığım ürünü, bedeni uymadığı için iade ettim. Fakat onlar iademi kabul etmeyip kullanılmış ürün olarak geri gönderdiler. Etiketini koparıp. CİMER'e ve Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım.

Bahattin
17 Nisan 2025 14:04
Su Elis sonuçtan hiç memnun değil

İade Şartlarına Uymama Nedeniyle Haksız Red Ve Mağduriyet

18 Eylül 2025 15:39