Orhun sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 14:42

2022 Kasım ayında aldığım Bellona bella master sleep marka model yatak yaklaşık 8-9 ay sonra ilk formunu yitirmeye başlayıp, bel ve sırt ağrısına neden olmaya başladı. Yattığımız yeri değiştirip başlarda 3-4 günde bir bu yatakta yatmaya başladık ancak hala aynı şekilde çökük bir forma ulaşıyordu. 2-3 kez fizyoterapist gittik belki başka bir şeydendir diye ancak geçen sırt ağrılarımız tekrarlamaya başladı. Bellona'ya ulaşarak yatakta sıkıntı olduğunu servis istediğimizi ilettim ve 1 gün sonra servis geldi. Servis yatağı gördüğü anda daha dokunmadan yatağın normal olduğunu söyledi. Şikayeti anlattığımda ve yatağı gösterdiğimde siz yumuşak yatak almışsınız dedi. Orta sert yatak nasıl yumuşak oluyor dedim orta sert tam orta değil işte yumuşakla orta arası dedi. Daha yatakların sertlik seviyesini bilmeyen bir servis elemanı benim yatağıma nasıl teşhis koyabiliyor? Orta sertin sert ve orta arası olduğunu söylediğimde ve ikna ettiğimde ise her yatağın 5-6 ay sonra aynı formu aldığı gibi ilginç bir cümle kurdu. İçeride 7 senelik yatağım var gidip bakalım dediğimde (ki yine Bellona ve giriş seviyesi bir yatağı) onla o bir değil bunda çökme olmaz dedi. Yani yatakta çökme varmış ama normalmiş kısacası söylediği şey 6 ay sonra Bellona yatakları çöküyormuş. Tüketici Hakları'na gideceğimi söylediğimde 2,5 cm e kadar çökmenin normal olduğunu oradan bir şey çıkmayacağını da söyledi arkadaş. Ben yattığımda yatağın içine resmen 15 cm gömülüyorum yandan yatak bombe yapmış ve hala 2,5 cm den bahsediyor. Bir daha kesinlikle Bellona'nın önünden bile geçmem. Zaten yatakta sıkıntılar oldu belli ki bizim aldığımız zamanda birlikte satılan modellerin hepsi var ama Bella master sleep satıştan kalkmış.

08 Ağustos 2024 14:45 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

11 Ağustos 2024 15:25

Aranıp servis elemanı ne dediyse o onun haricinde bir şey yapamıyoruz gibi amatör bir konuşma geçirdim. Ürünün kalitesizliği de satış sonrası desteğe aynı şekilde sirayet etmiş bunu görüyorum.

23 Ekim 2024 08:56

Sayın İlgili, Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

23 Ekim 2024 09:46

Bana bilgi aktarımı yapılmadı lütfen yanıltıcı yazılardan kaçının. Arayıp yapacak bir şey yok dediniz ben de hukuki yola başvurdum. Sonuç bu.

18 Aralık 2024 04:08

Yardımcı olunmadığı için Tüketici Hakları'na gittim ve ürünün ayıplı olduğu yenisi ile değiştirilmesi gerektiği kararını aldım. Yatağım yenisi ile değiştirildi. Yani siz yardımcı olmadan ben sorunumu kendim çözdüm. Haklı elbet bir gün ortaya çıkar. Hadi hayırlı işler.

Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
14 Ekim 2024 18:04
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
29 Nisan 2025 02:18

Murat
18 Aralık 2023 12:43
Fuat sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Baza Profili Tekrar Eğildi, Müşteri Hizmetlerinden Çözüm Alamıyorum

19 Haziran 2025 10:12
Bellona Baza Profili Tekrar Eğildi, Müşteri Hizmetlerinden Çözüm Alamıyorum
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
04 Mart 2025 18:17