01 Kasım 2024 20:29

Yemek masası ve 6 sandalyesi takım şeklinde aldık 6 ay önce. İlk sipariş verdiğimizde bir sandalyesi kargoda kırık ve çatlak geldi. Sandalye için değişim istedik. Aylarca bekledik yenisini göndermelerini ama tenezzül edip bize bilgi vermeden ücret iadesi yapmışlar bir sandalye üzerinden ve yenisiyle değişim yapmak istediğimizde ürün olmadığını, iade yaptıklarını söylediler. Yenisini almamız gerektiği söylendi ama sandalyede fiyat artışı olmuştu. Bu süreçte zaten sandalyesiz kaldık ve yenisini alamadık. Ürün çok kalitesiz, boya atmaları oldu. Aşağıda görsellere ekleyeceğim masanın ayak kısımlarında çatlamalar ve boya atmaları oluştu. Yedi aylık süreçte ürünle alakalı türlü sorunlar yaşamamıza rağmen ilgisiz bir şekilde iade almayacaklarını söylediler. Ayrıca iletişim kopukluğu var, bir şikayetiniz aylar sonra değerlendiriliyor. Anlayacağınız paramızla rezil olduk.

01 Kasım 2024 20:31 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Alışveriş deneyiminizi en iyi hale getirmek adına sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. En içten sevgi ve saygılarımızla,

Dilan sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2024 13:43

09 Kasım 2024 13:12