Eren sonuçtan hiç memnun değil

Beko Çamaşır Makinesi: Çözülemeyen Su Akıtma Problemi Ve Sürekli Ücret Talepleri

01 Kasım 2024 17:53

01 Ocak 2025 16:43

Beko çamaşır makinem ile alakalı 8 aydır çözülemeyen bir su akıtma problemim var. Çamaşır makinesi körük lastiğinde problem var bunu değiştirelim probleminiz çözülür diyerek değiştirdiler. Bir ücret aldılar. Sorun çözülmedi. Bu sefer problem deterjan çekmecesindeydi diyerek çekmeceyi değiştirdiler yine bir ücret aldılar. Sorun yine çözülmedi. Bu sefer suyunuz tazyikli size tazyik önleyici gerekli dediler. Bunu değiştirelim problem çözülür ancak yine para vermeniz lazım dediler. Sonrasında başka bir ekip gelerek kendilerinde böyle bir cihaz olmadığını söyleyerek arkadan makinenin vanasını kıstılar. Sorunum ciddi manada azaldı. Ama bu süre zarfında makinem paslandı ve boşuna deterjan çekmecesi ve körük lastiği değişimine para ödedim. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise cevap sürekli aynı. "Sizi çok iyi anlıyorum. Sorununuz için özür diliyorum. Talebiniz üst birime yönlendirildi. Sizlere yardımcı olmak için buradayız." Yardımcı olmak meselesini gelip gereksiz parça değiştirip para alarak makinemin paslanmasına yardım etmek olarak anladılar sanırım. Satış sonrasını düşünerek hareket etmenizde fayda var.

Ek
Ek
02 Kasım 2024 11:18 (Şikayetten 17 saat sonra)
04 Kasım 2024 17:32

Beko çamaşır makinem ile alakalı 6 aydır çözülemeyen bir su akıtma problemim var. Çamaşır makinesi körük lastiğinde problem var bunu değiştirelim probleminiz çözülür diyerek değiştirdiler. Bir ücret aldılar. Sorun çözülmedi. Bu sefer problem deterjan çekmecesindeydi diyerek çekmeceyi değiştirdiler yine bir ücret aldılar. Sorun yine çözülmedi. Bu sefer suyunuz tazyikli size tazyik önleyici gerekli dediler. Bunu değiştirelim problem çözülür ancak yine para vermeniz lazım dediler. Her defasında bir ücret ödeyip sorunum devam edecekse ben neden bir dünya markası diye Beko'yu seçtim İletişime geçileceği söylendi fakat herhangi bir hareket olmadı

Caner
Caner

Benzer sorunu biz de yaşıyoruz arkadaşlar sağlam makinemizi 4600 TL'ye ekledikleri parçalarla daha da bozdular. Servisten test edilip gönderdikleri makinemiz bu sefer daha önce hiç su akıtmayan yerinden şu an sizin fotoğraflardaki yerinden su akıtmaya başladı. Sebebi nedir bilmiyorum ama parasını verip hizmet alıp karşılığında makinemizi bozdular. Akıl alır gibi değil...

Belgin
16 Temmuz 2024 13:37