Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Beko Buzdolabı Servis Sorunları ve Yüksek Maliyetler

Beko Buzdolabı Servis Sorunları ve Yüksek Maliyetler
Serkan
04 Ekim 2024 10:52

Beko 684630 eb No Frost Buzdolabını 3.5 yıl önce aldım, bu süre zarfında 3-4 kez dokunmatik gösterge arızalar verdi, kendi araştırmalarımızla sorunu çözdük. En son tekrar arıza verdi. Sistem kendini kilitledi, dokunmatik gösterge devre dışı kaldı, servise haber verdik. Servis çalışanı bir gün sonra geldi, kablolara falan baktı tabii ki bir şey anlamadı, sorunu gösterge kartını değiştirmekte buldu. 2650 TL kart parası, sorun yine düzelmezse 6000 TL'ye kapı değişecekti. Bir gün sonra sabah gösterge paneline dokunduğumda sistem tekrar çalışmaya başladı, servise bilgi verdim. Parça iptalini istedim, benden 500 TL servis ücretini istediler, servis ücretini de gelen çalışana ödedim. Bu iş bilmez servisler yüzünden 6000 TL parayı boşu boşuna ödemiş olacaktık. Elazığ Arçelik yetkili servisine yakıştıramadım doğrusu, personeller sorunu çözemeyince hemen parça değişimi istiyor, yazık. Ekran kilitlenme görüntüsü ektedir.

04 Ekim 2024 10:44

Beko 684630 eb No Frost Buzdolabını 3.5 yıl önce aldım, bu süre zarfında 3,4 kez dokunmatik gösterge arızalar verdi, kendi araştırmalarımızla sorunu çözdük, En son tekrar arıza verdi sistem kendini kilitledi, dokunmatik gösterge devre dışı kaldı, servise haber verdik servis çalışanı bir gün sonra geldi, kablolara falan baktı tabii ki bir şey anlamadı, sorunu gösterge kartını değiştirmekte buldu 2650 TL kart parası, sorun yine düzelmezse 6000 TL ye kapı değişecekti. Bir gün sonra sabah gösterge paneline dokunduğumda sistem tekrar çalışmaya başladı, servise bilgi verdim parça iptalini istedim, benden 500 TL servis ücretini istediler, servis ücretini de gelen çalışana ödedim. Bu iş bilmez servisler yüzünden 6000 TL parayı boşu boşuna ödemiş olacaktık. Elazığ Arçelik yetkili servisine yakıştıramadım doğrusu, personeller sorunu çözemeyince hemen parça değişimi istiyor, yazık. Ekran kilitlenme görüntüsü ektedir.

Seçkin
31 Temmuz 2024 15:14
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Beko Buzdolabında Bitmeyen Gösterge Sorunu

Murat
23 Mart 2025 01:15

Beko Buzdolabında Tekrarlayan Arıza Ve Şeffaf Olmayan Yüksek Servis Ücreti Mağduriyeti

22 Temmuz 2025 22:03
beko-buzdolabinda-tekrarlayan-ariza-ve-seffaf-olmayan-yuksek-servis-ucreti-magduriyeti-5.pdf
beko-buzdolabinda-tekrarlayan-ariza-ve-seffaf-olmayan-yuksek-servis-ucreti-magduriyeti-4.pdf
Refik sonuçtan hiç memnun değil

Beko Buzdolabında Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Refik
13 Mayıs 2025 11:31
Doğan sonuçtan çok memnun

Doğan
10 Eylül 2023 21:28
"Marka ürünün arkasında durdu ve ücretsiz olarak sorunu çözdü. Genel müdürlükten verilen destek için ayrıca teşekkür ederim."

Beko Kategorileri