Beko Buzdolabı Kompresör Sesi!

18 Mart 2024 15:181.775
18 Mart 2024 04:59

2021 yılında aldığımız Beko arka buzdolabından yaklaşık 6 aydır günde minimum 5 sefer gelen ses bu şekilde defalarca yetkili servise gösterdim kompresör sesinden olduğunu ve normal olduğunu söylediler Allah için bu ses normal mi gece gündüz devamlı bu şekilde o kadar pişmanım ki Beko aldığıma bir de üstüne para verip garanti yaptırdım yazık verdiğim paraya kötü bir isletme memnuniyet sıfır

18 Mart 2024 16:21 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Beko ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Beko Müşteri İletişim Merkezi

3 Nisan 2024 16:47

Şikayetvar'a yazdıktan bir gün sonra arandım yeniden servis yollayacaklarını söylediler istemedim Çünkü zaten 3 kez geldiler normal olduğunu söylediler dedim sadece fabrikadan çözüm odaklı bir şey beklediğimi her aradıklarında (5 6 kez) ısrarla söyledim kompresörü değiştirdiler en sonunda. Bireysel müşteriyken evimden servis aradığımda umursanmadım ama buraya yazdım hemen çözüm ürettiler 6 aydır beni o sese maruz bırakarak hem de bir daha beyaz esya alırsam Beko almayacağım kesinlikle

Tümünü Gör
Beko Ayıplı Ürünü Teknik Ekibin Kabul Etmesine Rağmen Kabul Etmiyor!

Beko Ayıplı ÜrünüTeknik Ekibin Kabul Etmesine Rağmen Kabul Etmiyor!

İbrahim
Beko Servisin Bilinçsizliği

Beko ServisinBilinçsizliği

Nazan
Beko Çözüm Bulunamayan Buzdolabı

Beko ÇözümBulunamayan Buzdolabı

Eda
Beko Buzdolabı Cam Kapak Renk Farklılığı (Sararması)

Beko Buzdolabı CamKapak Renk Farklılığı (Sararması)

Gizem
Beko Buzdolabı Buzlanma Sorunu

Beko BuzdolabıBuzlanma Sorunu

Yahyakemal
Beko Kombi Buzdolabı 670531El Arızası!

Beko Kombi Buzdolabı670531El Arızası!

Tülin
670531 E Logo