Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Beko Buzdolabı Koku Yapıyor, Yiyeceklerim Çöp Oluyor

Beko Buzdolabı Koku Yapıyor, Yiyeceklerim Çöp Oluyor
Ahmet
16 Şubat 2024 09:23

Ekim ayında satın aldığım Beko marka buzdolabı ile ilgili bir sorunum var. Eşim oldukça temiz ve titizdir. Dolabı her zaman temizler ve içine ambalajsız hiçbir ürün koymaz. Ancak buzdolabımız aşırı derecede kötü kokular yaymakta ve içindeki ürünler küflenmektedir. Servisi aradığımda dolabın sıcaklık ayarlarının normal olduğu ancak kokunun normal olmadığı belirtildi.
Ürünün değiştirilmesini talep ettiğimde, bunun mümkün olmadığı ancak bir süre koku giderici kullanmam gerektiği ifade edildi. 350 TL değerindeki koku giderici için ödeme yapmam istendi. Yeni aldığım buzdolabı için bu ücreti ödedim. Yaklaşık 15 gün geçmesine rağmen buzdolabı hala çok kötü kokuyor ve Beko tarafından herhangi bir çözüm sunulmuyor.

17 Şubat 2024 10:44

Beko buzdolabı pişmanlıktır. Ekim ayında almış olduğum buzdolabı koku yapıyor ürünlerim bozuluyor. Beko'dan aranıyorum teknik servis imkanı sunuyor. Teknik servis geliyor koku giderici satıp gidiyor. Ben daha 3-4 aylık buzdolabı için neden harcama yapayım neden bu sorunları yaşayıp ürünlerimi çöpe atayım yakında Beko mağazasının önünde kıracağım buzdolabını yeter artık.

16 Şubat 2024 13:58 (Şikayetten 4 saat sonra)

Yusuf
25 Mayıs 2024 02:38
Ensar sonuçtan hiç memnun değil

Ensar
27 Ocak 2024 00:12
Cahit sonuçtan hiç memnun değil

Cahit
26 Ağustos 2024 09:15