Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
08 Nisan 2023 10:00

Kiwi Zoody beşiğin ayakları hemen kırıldı sallanmıyor, beşikten kullanmaya başladığımız günden itibaren sürekli gıcırdama sesleri geliyor, sağlıklı bir şekilde kullanamadık, alırken çok övdükleri beşik tamamen hayal kırıklığı çıktı mağduriyetimiz lütfen giderilsin.

08 Nisan 2023 12:04 (Şikayetten 2 saat sonra)

“Değerli Müşterimiz Merhaba, Yaşamış olduğunuz sorunu hızlı bir şekilde çözmek istiyoruz. Sizinle iletişime geçmek istiyoruz fakat iletişim bilgileriniz görüntülememekteyiz. Bizimle iletişime geçer misiniz? Saygılarımızla, 0850 255 17 58”

Gül

15.01.2024 tarihinde sipariş verdiğim ürün PTT Kargo ile 23.01.2024de hamile olduğumu ürünü kaldıramayacağımı söyleme rağmen kuryenin yukarı bile çıkmadan asansöre ürünü koyup gitmesiyle bana teslim edildi ürünün kutusu resimlerde görüldüğü gibi geldi kutuda buram buram acayip yoğun bir tiner kokusu vardı ürünün kutusunu açtık içi poşetli paketli olduğu için beşiğe bulaşmamıştır diye düşündük falan çok yoğun bir şekilde tiner kokuyor ve koku asla geçecek gibi değil ve bu beşikte bebek yatacak! Nasıl olacak? Acil iade talep ediyorum doğum yapmak üzereyim beşik 8 günde ancak geldi iade için aynı süreyi bekleyemem bebeğim doğmak üzere beşiğim yok!

Recep
27 Mart 12:55