Suat sonuçtan hiç memnun değil

Özel Ekol Hastanesi (İzmir)  Franksiyonel Lazer Mağduriyeti

05 Ocak 2024 21:52
05 Ocak 2024 12:55

Fonksiyonel lazer boynumun sağ arka kısmında 35 sene önce oluşan yanık izi vardı Ekol İzmir Çiğli internnational hastanesine başvurdum fonksiyonel lazer ile buharlaştırıp yok edeceğini allar yeni deri oluşacağını söyledi lazer sonrası boynum daki iz öne doğru büyüdü ve düzgün olan yerler bile bozuldu çok mağdurum düzgün görünen cildim bile yakıldı mağdur edildim

07 Ocak 2024 13:22

Videoda ses kesilmiş neden

20 Şubat 2024 13:33 (Şikayetten 1 ay sonra)
20 Şubat 2024 13:41

Hayır defalarca aylarca düzenli olarak hastaneye geldim tedavi olmak için elimden geleni yaptım ama bir sonuç alamadım beni mağdur ettiniz

Betül
Betül
Şikayeti Çözüldü

Ağustos ayında alt ve üst gözkapağı ameliyatı oldum. 2 ay ödem ve morlukla gezdim ve maalesef gözaltımda koyu lekeler kaldı ve deriler az alındığı için önceki halimden daha kötü bir göz çevresine sahibim diyebilirim. Şu an telafi için göz çevreme önce altıniğne seansları yapıldı dün ise fonksiyonel lazer yapıldı. Ancak gözlerim her gidişimde şiş mor ödemli şekle geldiği için en az 2 hafta o şekilde dolanıyorum. Fakat günüm sonunda göz çevrem için maalesef çözüm olamadı ve şu an halihazırda gözlerim çok şiş. Herkes bana sen kendine ne yaptırıyorsun böyle gitme daha yeter diyor ancak, verdiğim paranın karşılığını sağlayamadıkları takdirde ücret iadesi talep edeceğim. Çünkü gitgide daha da kötüye gidiyor gözçevrem ve deri çok travma gördü sanırım Toparlanamıyor. Ve6 aydır renk açıcı ödem giderici ve sıkılaştırıcı diye alıp kullandığım bir ton serum ve hem zaman kaybı hem masraf hem mutsuzluk canımı sıkmıyor değil

Ekol Hastanesi

Gulsah

Aynı durumu şu an ben yaşıyorum. 1 senedir uğraşıyorum hastaneyle.

Hangi hastane

Balçova Ekol Tıp Merkezi'nde Randevu Ve Hizmet Sorunları