Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Tamamen Pişmanlıksın Paramızla Mağdur Ediliyoruz

28 Temmuz 2024 09:34

Baymak'tan yaklaşık 1,5 sene önce 12.000 BTU'luk klima aldım. Bebeğim olduğu için yetmedi ve 18.000 BTU'luk farklı bir marka klima aldım. Baymak klimamı anneme vermeyi düşündüğüm için Baymak yetkili servisini aradım, söküp takmanın ücretini 6000 TL dediler. Böyle bir zamanda 6000 TL veremeyeceğim için 2000 TL'ye başka bir servisle anlaştım fakat klimayı taşımadan bir gün önce soğutmamaya başladı. Tekrar Baymak servisini aradım, 5 gün sonraya gün verdi. Bebeğim var, bu sıcaklarda 5 gün klimasız durması imkansız. Biz de klimayı dışarıdan bulduğumuz servise taşıttık. Daha sonra Baymak servisi gelip orada baktı ve kompresör sorunu olduğunu, taşıdığımız için garantinin geçerli olmadığını ve tamir ücretinin 14000 TL olduğunu söyledi. Yani Baymak, pişmanlıksın. Senin verdiğin üçte bir fiyatına klimamı taşıttım, senin servisin taşırken klimayı aldığım fiyattan daha fazla tadilat tutarı mı olur? Klimanın garantisinin geçerliliğini aktifleştirmenizi bekliyorum. Sizi tercih edelim istiyorsanız neden çok yüksek tutarla insanları mağdur etmeye çalışıyorsunuz? Baymak, bir daha yanından geçmeyeceğim bir markasın.

28 Temmuz 2024 14:17 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

29 Temmuz 2024 13:58

Hala dönüş yapılmadı

30 Temmuz 2024 14:31

Dönüş yapıldı çözüm bulmadılar almayın aldırmayın

Zerin
Zerin

Bende iki tane var 12 000 BTU arızalanırsa çöpe atacağım. Başka daha sorunsuz markaya geçmek lazım. Baymk kombi çok uzun zaman sorun çıkartadığından tercih etmiştim ama klimalar gürültüden pişman ettiler beni.

Cihan
Cihan

Vallahi bende garantiden çıkmasın diye servise taşıttım ama boruyu kırdılar üstlenmediler bile

Serkan
Serkan

Allah bayrağın eline kimseyi düşürmesin

Şenol sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Klima Garanti Sürecinde Sorunlar Ve Yetersiz Hizmet

Şenol
30 Kasım 2024 15:27

Tayfur
28 Haziran 2025 18:45
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Yetkili Servis Yanlış Teşhis Ve Yüksek Ücret Mağduriyeti

18 Haziran 2025 18:11