Emre sonuçtan çok memnun

Baymak Şofben Sorunu: Garanti Kapsamında Çözülemeyen Arızalar

10 Aralık 2024 10:59
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Şikayetvar ekibine teşekkür ederim”

Ankara Mamak ilçesinde bulunan ağustos 2024 tarihinde edindiğim evime garantili bir şekilde Baymak marka şofben takılmıştır. Kullanmaya başladığımız 15 Ekim 2024 tarihinden itibaren sürekli hata veren şofbenim sağlıklı çalışmamaktadır. Konuyla ilgili ilk yetkili servis başvurumdan sonra parça hatası olduğu ve para bekleneceği bilgi alınmış ve beklemeye geçilmiştir. Aradan geçen sürede gelen giden olmadığı için tekrar yetkili servis başvurusu olmuştur. Aradan geçen zaman tahmini olarak 15 gündür. 2. Başvurumuz esnasında parça ile ilgili bir mevzu geçmeden başvurum alınmıştır. Servis evimize geldiğinde şofbene herhangi bir işlem yapmadan baca yanlış takılmış demiştir ve garanti başlatmadığımız için 450 TL ücret talep edilmiştir. Ücreti mecburen ödedik. Bacacı işlemini hallettik arızamız düzelmemiştir. Hem garantimin başlatılması ve hem de arızanın devam ettiğini belirtmek için tekrar teknik servise başvurduk. Müsait olduklarında gelineceği söylendi ve gelinmedi. Defalarca aramama rağmen 1 haftadır gelinmedi. En son kendileriyle alakalı bir işlemim olmadığı söylendi. Konuyla ilgili batmak destek hattına başvurdum fakat mağduriyetim giderilmedi.

10 Aralık 2024 10:44

Vizyon teknik görüşmemizde bizi dinlemeyerek telefonu yüzümüze kapattı.

10 Aralık 2024 11:01 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

20 Aralık 2024 12:48

Şikayetvar ekibine teşekkür ederim

Selcuk
Selcuk

Vizyon teknik Baymak bu insanların sesini duyun

Kasım
20 Mart 2025 15:38
Yasemen sonuçtan hiç memnun değil

Baymak vizyon teknik yetkili Servisi şikayeti

Yasemen
12 Ağustos 2025 16:54