Baymak Klima (18000 BTU)

10 Temmuz 2024 16:14

08.07.2024 tarihinde Baymak firmasından almış olduğumuz 18000 BTU klima, 09.07.2024 tarihinde teknik servis tarafından takıldı. Montaj aşamasında servis görevlileri ile ürünün yeterli gelip gelmeyeceğine dair sohbet etmemize rağmen mekan için uygun olmayacağı bilgisi verilmedi ve ürünün montajı gerçekleşti. Aynı gün kullanımımız sonucunda klimanın yetersizliğini fark etmemiz sonrası ürünü aldığımız bayiye ulaşarak bir üst gücündeki model ile değişiklik talep ettik. Almış olduğumuz olumsuz (ürünün açılması ve montaj yapılmış olması) cevap sonrasında müşteri hizmetleri ve genel müdürlük ile görüştük. Genel müdürlük; Teknik servisin montaj bitiminde düzenleyip cep telefonumuza göndermiş oldukları yetkili servis fişine “Baymak Yetkili servisi, 100023596032411023 Seri numaralı klimanın kapasitesinin bulunduğum odaya yetersiz olduğunu ve montajın yapılarak cihazın çalıştırılması halinde verim alınamayabileceğini, cihazın arızalanabileceğini, fazla sürelerle çalışma neticesinde cihazın kendisine ve elektrik tesisatına zarar verilebileceğini, bu durumun can ve mal kaybına yol açabileceğini tarafıma anlattı. Ancak tüm sorumluluk tarafıma ait olmak üzere klimanın montajının yapılmasını talep ediyorum. Kapasite yetersizliğinden oluşacak arızaların garanti kapsamında olmadığı konusunda bilgilendirildim. Anladım, kabul ediyorum. Sorumluluk bana aittir” şeklinde matbu bir yazı yazdıkları için herhangi bir hakkımız (cayma hakkı, değişiklik talebi, iade isteği vb.) olmadığı belirtildi. Yasal başvurularımız öncesinde de buradan da duyurarak başka kişileri uyarmak istedik.

10 Temmuz 2024 16:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Baymak Klima Alırken Dikkat

10 Temmuz 2024 11:15
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Yiğit
12 Ağustos 2024 15:16
Baymak Klima Montaj Skandalı, Yetkisiz Yetkili Servis Karamürsel
Münir sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Ersa Teknik Klima Kurulumu Mağduriyeti

Münir
20 Ağustos 2024 22:42
Erhan sonuçtan memnun

Erhan
18 Nisan 21:15
"İlgilendikleri ve şartlı da olsa sorunu giderdikleri için teşekkür ediyorum."
Baymak Kategorileri