Münir sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Ersa Teknik Klima Kurulumu Mağduriyeti

Münir
20 Ağustos 2024 22:42

Baymak klima montajı için 1 ay önce geldiler. 18lik cihaz almıştım kurulumla ilgili detaylı bilgi verilmediği ve balkon kapalı olup garanti kapsamından çıkacağı için cihazı değiştirmem tavsiye edildi fakat konuşmaların gidişatı açıkçası bana bu işi yapmak istemediklerini hissettirdi. Tavsiye üzerine cihazı değiştirip 12lik aldık, montaj için geldiler ve cihazın dış ünitesini ön cepheye monte ettiler. Ön cephenin kanunen dokunulmaz olduğu konusunda komşular tarafından uyarıldığım ve servis tarafından bana böyle bir bilgi verilmediği için üstüne bir de sökme ücreti ödemek zorunda kaldım. Servisin iletişim merkezi bana sökme ve takma için 2bin tl fiyat verdi fakat eve geldiklerinde ayrı ayrı 2bin toplamda 4bin fiyat alacaklarını söylediler. Kanunen bilgilendirme yapılmadığı gibi fiyatlandırmada da yanlış yönlendirildiğimiz için itiraz ettiğimizden 500 TL gibi komik bir rakam indirimi yaparak montaja toplam 3500 TL aldılar. Üniteyi bir odadan ötekine almak bu kadar bu ekonomik koşullarda pahalı olmamalı. En azından yasal bilgilendirme yapılsaydı biz de sorumluluğu almış olduk derdik. Ayrıca randevu sistemleri sizi bir gün boyunca eve bağlıyor kesinlikle saat vermiyorlar, hatta geldiklerinde bakıp uzun sürer yarın gelelim diyebiliyorlar. Baymak gibi kaliteli bir markanın daha kalifiye bir teknik servisle çalışmasını tavsiye ediyoruz. Madden mağdur edildiğimiz gibi, manen de belediyeye şikayet edilme tehlikesiyle mağdur edildik

21 Ağustos 2024 08:11 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Yusuf
21 Haziran 2024 22:58
Kadir sonuçtan çok memnun

Kadir
12 Ocak 15:57
"Şikayetim sonucunda gerek Baymak Genel Müdürlüğü gerekse yetkili servisin çözüm odaklı davranması, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim"

17 Mayıs 15:21

Baymak Klima Kurulum Yapmayı Reddetti

25 Temmuz 2024 13:54
Baymak Klima Kurulum Yapmayı Reddetti
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
24 Temmuz 2024 19:16