Osman sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2024 12:29

Sevgili Baymak;
5.1.2024 tarihi saat 23:00 civarı elektrikli şofbeniniz patladı.
Duş almak üzere banyoda tesisata sıcak su gelmesini beklerken su ısınmayınca kombi üzerinde arıza kodu olup olmadığına bakmak üzere kombinin yanına vardığım bir esnada yüksek sesli ve ateşli bir patlama meydana geldi. Doğal gazın vanayı ve şofbenin şalterini indirdikten sonra hemen 112 yi arayıp Emniyet'e bilgi verdim.
Daha sonra Kombi üzerinde Bulunan etiketten Yetkili Servisiniz Akar ticarete ait 2 sabit ve 1 GSM olmak üzere 3 numarayı aradım.
Cevap alamayınca müşteri hizmetlerini arayıp acil destek talebinde bulundum.
Kendileri ''çok soğukkanlı'' bir şekilde en erken sabah ekip gönderebileceklerini ilettiler. Evde çocukların olduğunu ve güvenlik amacıyla bize destek olmalarını rica ettiysem de sonuç alamadım. Ve ekip göndermediler. WhatsApp'tan fotoğraf istediler. Fotoğraf attım ve herhangi bir işlem yapılmadı. O esnada hastaneye gittim.
Hastanede Polis Memurları eşliğinde tutanak tutuldu.
Devamıyla bilahare ilgileneceğim.

Bu patlamayı olgunlukla karşılıyor ve aileme bir şey olmadığı için şükrediyorum.
Bir patlama ancak bu kadar az kusurla atlatılabilirdi.
Sadece şofbene yakın olduğum için bende yaralanma var.

Buradan okursanız eğer talebimi bildiriyorum ;
Markanızla bir sorunumuz yok. Bunlar yaşadığımız dijital çağda her an olabilecek şeyler. Önemli olan hızlı telafisi ve gerekli emniyetin alınması.
Bu bir şikayette sayılmaz. Hemen hemen bir talep.
Ama evdeki çocuklar tedirgin oldular. O şofben bizim evde dursun istemiyoruz.
Bir an önce onu bizim evden alın lütfen. Evin düzeninin bozulmaması adına ikame bir şofben tahsis edin, daha sonra mevcut şofbenimizin neden patladığını inceleyin lütfen.
İnceleme sürecinde evin sıcak suyu eksik kalsın istemiyorum. Bir de bu mağduriyetle uğraşmayalım. Eşim'in doğumu yakın. Evde sıcak su bulunsa iyi olur.
Bu talebimi müşteri hizmetlerine de ilettim.
Bu konuda ivedi dönüşünüzü talep ediyorum.
Gelişmelere göre talebimi güncelleyeceğimi bildiriyorum.
Sevgilerle...

Not: Ürün Modelini bilmediğim için temsilen girdim.

06 Ocak 2024 12:54 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

15 Ocak 2024 02:01
-Baymak Şofben Patladı-

Sayın sshm, hızlı dönüş için teşekkür ederim. Geldi arkadaşlarınız. Hızlıca kombinin değişimini yaptı. Evet bu konuda kesinlikle muazzamdı. Gelen ekip tam bir profesyonel. Çay içtik kendileriyle. Kuru üzüm ve ceviz yedik birlikte. Fakat kendilerine de ilettim ben bu şofbenin neden patladığını merak ettiğimi bana rapor gönderilmesini talep ettim. Bu olay az bir olay değil. Evimde şofben patlıyor. Ama neden? Baca problemi olduğu söylendi. Tamam iyi hoş fakat baca problemi olan bir şofben neden ve nasıl çalışmaya devam edebiliyor. Sizce de bu işte bir gariplik yok mu? Müşteri hizmetleri beni teknik servis olduğunu iddia eden bir yetkili ile görüştürdü. Kendisine bir soru yönelttim; Yıllık 1000 adet şofben satışından kaç adet patlıyor? Bu patlayan ilk şofben mi? Daha önce patlayan şofbeniniz oldu mu? Patladıysa neden? Bu ilk patlayan şofben mi? Neden patladı? Arızalı mıydı? Üretim kaynaklı bir sorunu mu vardı? Gerekli testlerden geçti mi? Geçtiyse raporu mevcut mu? Şu an ne oldu o şofben? Tarafıma konu ile alakalı dönüş yapılacak mı?

10 Ağustos 2024 19:25

Gelişme Ekliyorum; Akabinde Baymak Şofben'i incelenmek üzere saklamalarını rica etmiştim. Fakat hızı bir şekilde şaşırtacak kadar hızlı bir şekilde hem de imha ettiklerini söylediler. Mahkeme sürecine giremeden konu örtbas edildi. Almayın, aldırtmayın. Can güvenliğini düşünen, Baymak Şofben Almasın. Evimde Şofben Patladı diyorum, aldıkları şofbeni imha ettiklerini söylüyorlar.

Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Doğukan
03 Şubat 2024 18:36
Baymak Şofben Kullanıcı Kaynaklı Deyip Şofbenimi Değiştirmiyor
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
25 Temmuz 2024 16:24
Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Şofben Patladı Evi Su Bastı

Doğukan
02 Şubat 11:50
Baymak Şofben Patladı Evi Su Bastı
Yasemen sonuçtan hiç memnun değil

Baymak vizyon teknik yetkili Servisi şikayeti

Yasemen
12 Ağustos 16:54