07 Aralık 2024 22:36

Bauhaus'tan Sunfun Savannah Rattan Yemek Grubu aldım. Masa montajında kullanmak üzere montaj talimatında M6x25mm lik civatadan 4 adet olacağını iletmişler. Fakat gönderilen bağlantı elemanlarında 3 adet M6x25mm, 1 adet M6x35mm çıktı. 35mm cıvata uzun geldiği bağlantıyı sağlam bir şekilde yapamamaktadır. Konuyu WhatsApp kanalı üzerinden fotoğraflarla birlikte Bauhaus'a bildirdik. Teknik ekip incelemesi sonrası daha önce böyle bir hata yaşanmadığı için şimdi de yaşanamayacağı belirtilmiş ve montajı gerçekten yapamadığımıza dair teyit istendi. Malzemeler balkonumda dağınık bir şekilde durmaktadır ve Bauhaus 1 adet cıvata için sadece bizi oyalayarak mağduriyetimizi arttırmaktadır. Bildirimi Cuma günü yaptık, müşterisini mağdur etmek istemeyecek bir işletme Bauhaus'un teknik ekibi gibi gereksiz sorularla süreyi uzatmak yerine derhal eksik bir tane cıvatayı kargoya verir ve Cumartesi bize ulaşmasını sağlardı.

30 Aralık 2024 13:37
eksik-civata-krizi-bauhaustan-gelen-hayal-kirikligi-2.jpg

30 Kasım 2024'te Bauhaus'tan Sunfun Savannah Rattan Yemek Grubu sipariş verdim. 05.12.2024'te ürünümü teslim aldım. Montaj talimatında 4 adet M6x25mm siyah renkli cıvata olması gerektiği yazmaktaydı. Fakat 3 adet M6x25mm siyah renkte; 1 adet M6x35mm siyah renkte cıvata gönderilmişti. Bu durum için, 1- İlk olarak 06.12.2024 tarihinde Bauhaus müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Bir süre sonra gri renkte M6x25mm civatadan 4 adet gönderildi. Siyah ürüne gri cıvatayı nasıl takabilirim. Her yerden belli olacaktı. Hiç estetik konusu düşünülmemişti. 2- İkinci olarak gri renkli cıvatayı bildirmek ve uygun cıvatayı teslim alabilmek için 14.12.2024 tarihinde yeniden Bauhaus ile iletişime geçtim. 23.12.2024'te bana yine cıvata gönderildi. Fakat yine uygun değildi. İçerisinden 1 adet M6x60mm, 1 adet M6x40mm ve 3 adet M6x35mm daha önce kullanılmış, deforme olmuş siyah renkte cıvata gönderildi. Kısacası 1 aydır Bauhaus yalnızca 1 adet M6x25mm siyah renkli cıvatayı göndermeyi başaramadı. 1 aydır oturma grubum balkonda dağınık halde durmaktadır, kullanamamaktayım. 1 ay boyunca oluşan bu mağduriyetimi nasıl karşılayacaksınız? 1 adet M6x25mm siyah renkli cıvatayı artık bana göndermenizi ve mağduriyetimi maddi ve manevi gidermenizi talep ediyorum.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim Eksik Teslim Edildi, Bir Aydır Çözüm Sunulmadı

Fatih
21 Ağustos 2025 16:17
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 17:28

Ceren
01 Ağustos 2024 12:50
Bauhaus Kusurlu Ve Eksik Ürün Gönderimi Teslimat Sonrası Muhatap Yok!
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
14 Ağustos 2025 11:26