Başak Aktay Güzellik Kalıcı Oje Uygulaması Sonrası Sağlık Sorunları Ve Kötü Müşteri Hizmeti

26 Aralık 2024 00:40

Başak Aktay'a kalıcı oje için gidiyordum. İkinci gidişimde el tırnaklarımda yenileme yaptık ve ayaklarıma da yaptırdım. Son gitmemde, ayak tırnağımda mantar oluştuğunu fark ettim. Bu arada, aynı dönemde gittiğim arkadaş grubumda el tırnaklarında aynı durum oldu ve el tırnakları simsiyah oldu. İçler acısı haldeydi. (Kendileriyle Başak Hanım iletişime geçti, telafi etmenin yollarını aradı bu arada.) Aylarca bekledim düzelecek diye ama düzelme olmadı. Google yorumlarına resimli bir şekilde yorum bırakmıştım. Bugün bana verilen cevap o kadar kalitesizdi ki yani ben asla yaşanmayan bir olayı kendilerine iftira atıyormuşçasına yazmışım gibi saçma sapan üslupla bir yazıyla karşılaştım. Asla böyle bir şey olamaz. İhtimal yok, hesabınızla bir tane güzel yapmamışsınız vs. Gibi saçma sapan bir cevaptı. Siz benim neye nasıl yorum yaptığımla ilgilenmeyeceksiniz, siz yaşanılan probleme bakıp çözüme kavuşturacaksınız. Yani bir kere ihtimal yok deyip savunma yapmanın mantığı yok, neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz ve çok iyi biliyorsunuz! Diğer konuysa özürlerinin kabahatlerinden büyük olması. Yani verilen cevabın devamında çok tedirginseniz pensinizi kendiniz alın diye cevap vermek neyin nesidir? Bu kadar rahat, bu kadar umursamaz olamazsınız şu an siz! Olmaması gereken bir şey başa gelmiş olmuş, yani neyin inkarıdır. Ben bu şekilde cevap alacağımı bilseydim doktor raporunu alır, gerekli işlemleri başlatırdım gözümü kırpmadan hem de. Paranızla rezil oluyorsunuz.

Duygusu sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 00:27

04 Ocak 2025 14:51