Merve sonuçtan çok memnun

Bargello Perfume İzmir Karşıyaka'da Kaba Davranış Ve Kötü Hizmet!

02 Eylül 2024 22:36
Merve'nin Teşekkür Mesajı
“Arayan kişinin ilgisi, kibarlığı ve empati ile yaklaşımı için çok teşekkür ediyorum”

2 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 21.54'te İzmir Karşıyaka Çarşı Bargello şubesine parfüm almak için annem ve ablamla gittim, kötü bir üslupla karşılaştım. (Elim ayağım titriyor sinirden), kolay gelsin diyerek mağazaya girdik ve 'Merhaba, kapatıyorum yalnız' diyerek bir cevap aldık. Ben de alacağımız parfümün belli olduğunu ve eğer kapatmadıysanız kasayı yardımcı olur musunuz diye rica da bulundum. 'Nakitse yardımcı olurum' dedi. Ben de 'Yok, kredi kartı' dedim. Bir anda yardımcı olmayı garip bir tavırla kabul etti. Ayın parfümünü sordum, duymazdan gelip 'Almak istediğin parfümü söyler misiniz? ' dedi. Ben de belli olduğunu ve ayın parfümünü denemek istediğimi söyledim. Zorla kokladım, sonra başka bir parfüm daha sordum. Bunlar bu arada 1 dakika içinde oluyor. Daha kapanışa var yani. Yine ters bir tepki ile 'Ben belli olduğu için aldım içeri sizi, yoksa almazdım' dedi. Söyledim numaraları, tam ablam alacakken ben sinir oldum tavırlarına. Hal ve hareketleri inanılmaz kötüydü. 'Abla alma' dedim, 'Bırak lütfen, hanımefendinin tavırlarına bak' dedim. Bıraktırdım ve bir anda sinirlenip 'Ben size insanlık yapıp, iyilik yapıp yardımcı olmaya çalıştım. Ağrılar içinde kıvranırken' dedi. Ben de çıktım mağazadan ve arkamızdan 'Lanet olsun size' diye bağırmaya başladı. Çok severek kullandığım Bargello parfümlerini artık kesinlikle kullanmayacağım. Paramla alışveriş için girdiğim şubeden arkamdan lanet okunarak çıktım. Yani o an polis çağırsam hakaretten gerçekten şikayetçi olurdum. Hepimiz insanız, sorunlarımız sıkıntılarımız olabilir ama hizmet sektöründe böyle şeylerin olması gerçekten çok can sıkıcı. Yakıştıramadım Bargello şubesine böyle kaba ve insan ilişkileri olmayan bir çalışanı. Bu çalışan için gereğinin yapılmasını rica eder, tarafıma bilgilendirme için dönüş yaparsanız çok memnun olurum. Çalışan ismi c***, İzmir Karşıyaka Çarşı Şubesi.

14 Eylül 2024 17:04 (Şikayetten 11 gün sonra)

Değerli müşterimize telefon aracılığıyla ulaşılıp konu hakkında bilgi aktarılmış ve memnuniyeti sağlanmıştır. Geri bildirimleri için teşekkür eder, mis kokulu günler dileriz. Saygılarımızla.

Merve
Merve
14 Eylül 2024 18:06

Cansu sonuçtan çok memnun

10 Ekim 2024 11:04
"Alamadığım ürünümüzü yollamak istediklerini söylediler teşekkür ediyorum samimilerdi"

Bargello Perfume Antares Bargello Çalışan Üslubu

03 Nisan 2024 20:20

Mağaza Çalışanının Kaba Davranışı Ve Hakareti Nedeniyle Yaşadığım Olumsuz Deneyim

01 Ekim 2025 17:16