Bargello Perfume Antares Bargello Çalışan Üslubu

03 Nisan 2024 20:20

Antares Bargello şubesine gittim ve aradığım parfümü sordum. Tek bir kelime etmeden çıkardı ve denememi sağladı ancak o kadar ilgisiz ve tavırlıydı ki hayret ettim. Daha sonra dolanıp geri geldim ve denediğim parfümle birlikte bir parfüm daha istediğimi, öneri almak için şu anda kullandığım parfümü ve hoşlandığım parfüm türlerini söyledim. Ancak kendisi uygun bir parfüm önermek yerine, önünde hazır testerı bulunan ve söylediklerime tam zıt olan bir parfümü denememi sağladı. Sanki zorla satın almaya çalışıyor gibi bir tavır sergiledi. Daha sonra parfüm önerisi alamadığım için aynı parfümden iki adet almak üzere kasaya geçtim ve kasa arkasındaki parfümleri sorarak 'Bunlar özel seri mi?' diye sordum. Umursamaz bir tavırla 'Evet' dedi ve denememi sağlamadı. 'Bir an önce alın ve gidin' tavrıyla hareket etti. Umarım aldığım kokulardan birini açmadan başka bir şubeden değiştirme şansım vardır. Anlıyorum, insanlar oruç tutuyor olabilir, yorgun olabilirler, mağazaya birçok müşteri gelip gidiyor olabilir; ancak sanki bizler zorla satın almaya çalışıyormuşuz gibi bir üslupla karşılaşmak çok yanlış.

09 Nisan 2024 16:05 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli müşterimize telefon aracılığıyla ulaşılıp konu hakkında bilgi aktarılmış ve memnuniyeti sağlanmıştır. Geri bildirimleri için teşekkür eder, mis kokulu günler dileriz. Saygılarımızla.

22 Eylül 2024 18:08

06 Ocak 2024 16:25
Buse sonuçtan çok memnun

28 Ocak 2024 20:52
Emre sonuçtan çok memnun

17 Ekim 2024 23:34
"Şikayetim ile ilgili geri bildirimde bulunduğunuz için teşekkür ederim."
Melahat sonuçtan hiç memnun değil

Bargello Perfume Siverek Şubesinde Hoş Olmayan Müşteri Deneyimi

15 Eylül 2024 00:24