Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
16 Aralık 2023 21:06

29.11.2023 tarihinde Torbalı Bambi bayisinden 1 adet 150x200 çift kişilik Borjen yatak ve 2 adet Borjen Latex yastık aldım. Bize satış yapan t** hanım, yastıkların kesinlikle makinede yıkanmaması hususunda veya bu yastığın farklı bir yıkama şekli olduğu konusunda hiçbir bilgi vermedi. Yastığın kendine has kokusu aşırı rahatsızlık vericiydi. Bu durumu bir kenara bırakıyorum.

Üstelik kızım o dönem rahatsızlanıp yastığa kusunca eşim, durumu fark etmeyip yastığı makinede yıkadı. Yıkama sonucunda yastık ortadan ikiye bölünerek parçalandı. Durumu bayiye bildirdik, yastığı götürdük ve bize 10 gün içinde bilgi verileceği söylendi. Ancak herhangi bir bilgilendirme yapılmadı.

Bugün eşim bayiye gidince, 'hanımefendi, fabrika ret yanıtı verdi' denilerek geri çevrildi. Kazanılan para kolay değildir, en azından biraz daha anlayışlı bir yaklaşım beklerdik. Fabrika tarafından red yanıtı verilmesi ve satış elemanının ürün hakkında detaylı bilgi vermemesi sebebiyle mağdur olduğumuzu bildirmek isterim.

Muhammet
16 Aralık 2023 21:16
Bambi Yatak Borjen Yastık Memnuniyetsizliği

Tuğçe hanımın eşime fabrika konuyla alakalı red cevabı verdi. Demesi üzerine bu evrakı vermişler. Bu evrakta red verilmiştir diye bir ibare bile yok. Ayrıca evrakın sol alt kısmında müşteriye ulaşma bölümünde 13.12.2023 yazmışlar. Bize bu tarihte ulaşılmadıki nasıl oluyor bu iş anlamış değilim.

18 Aralık 2023 08:45 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup en kısa sürede iletişime geçilecektir. Hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik yapmış olduğunuz geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

18 Aralık 2023 10:03

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılmış, talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

Arif
11 Ekim 2023 00:37

Bambi Borjen Yatak Ağrı Yaptı!

Merve
14 Ocak 2024 21:35
Özer sonuçtan hiç memnun değil

Özer
15 Ocak 2024 15:25
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Bambi Yatakta Çökme Sorunu ve Servis Hayal Kırıklığı

Adnan
24 Şubat 01:17
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
21 Mart 13:27