Bambi Yatak Bambi Smart Komodinin Sürekli Arızalanması Ve Çözüm Bulunamaması

Fatmagül
27 Haziran 2024 09:50

Merhaba, Bambi'den bir adet Smart komodin aldım. İlk aldığımda temassız şarj yeri çalışmıyordu. Bir servis, bir süre sonra kendi kendine düzeldiği için kabul etmedi. İkinci olarak, kablo yeri bozuldu. Kullanıcı hatası dediler ve iki gün sonra dönüş yapacağız deyip aylar sonra dönüş yaptılar. Şimdi de durduk yere hoparlör çalışmıyor, hiçbir şekilde ses gelmiyor. Bir sene içinde bu kadar hata almak ve karşılığında her şeye kullanıcı hatası denmesi üzücü. Çok ucuz bir şey almış gibi sürekli hata alıyorum. Doğru dürüst kullanmadığım halde sürekli servisinizi arayıp şikayetlerimin karşılıksız kalmasından sıkıldım. İadesini talep ediyorum. Bambi'nin kalitesine güvenmiştim, güvenmemeliymişim...

08 Temmuz 2024 21:57

Bambi'den aldığım komodinin hoparlörü bozuldu aldığımdan beri sürekli bozuluyor daha taksitlerini bitiremediğim komodin kendi kendine bozuldu ve Bambi arkasında durmuyor daha taksiti bitmedi fakat faturayı bulamadığım için tamiri için para istiyorlar aldığım mağaza kapandığı için faturaya ulaşamayacaklarını söylüyorlar taksitini bitirmediğim ürünümün Bambi arkasında durmuyor ve mağdur ediliyorum faturasını çıkarttırmak istiyorum fakat bizde yok diyorlar nereden ulaşabilirim

27 Haziran 2024 09:58 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup en kısa sürede iletişime geçilecektir. Hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik yapmış olduğunuz geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

27 Haziran 2024 14:04

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılmış, talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

Emel sonuçtan hiç memnun değil

Bambi Yatak Kusurlu Ürün Ve Yavaş Servis: Paramla Rezil Oldum!

Emel
22 Ekim 2024 14:09

Onur
09 Mayıs 2024 12:58
Bambi Yatak Ayıplı Ürün Değiştirmiyorlar
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Bambi Yatak Bambi Komodin Arıza

05 Temmuz 2024 09:59
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
17 Aralık 2024 18:25
Bambi Yatak Çökmesi Ve Kötü Müşteri Hizmetleri
Unal sonuçtan hiç memnun değil

Bambi Yatakta Kısa Sürede Çökme Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Unal